note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Monday, March 18, 2013

wanita tidak mudah touching

sape kate wanita ni sikit2 nak touching?ce cite ce cite?yang aku tao,aku pon wanita,wanita sejati,aku tak mudah nak touchig kalo bende tu takde kene mengene ngan aku pon.ce kalo ade kene mengene.sure aku ase cam nak sepak je dorang ni.cam aku,bende yang paling aku sakit hati kan,bile orang treat aku yang aku tak tao pape.yela.nampak je bodo.tapi,tak perlu kot nk tunjuk pandai sangat.tapi wanita ni tak pandai nk simpan2 sorang2.tao kenapa aku cakap camtu?sebab ni la,aku sakit hati sangat ngan sorang ni.haishhh.

#tak tao nk tuleh ape.tapi nk tuleh jugakk!

No comments: