note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Monday, March 18, 2013

wanita tidak mudah touching

sape kate wanita ni sikit2 nak touching?ce cite ce cite?yang aku tao,aku pon wanita,wanita sejati,aku tak mudah nak touchig kalo bende tu takde kene mengene ngan aku pon.ce kalo ade kene mengene.sure aku ase cam nak sepak je dorang ni.cam aku,bende yang paling aku sakit hati kan,bile orang treat aku yang aku tak tao pape.yela.nampak je bodo.tapi,tak perlu kot nk tunjuk pandai sangat.tapi wanita ni tak pandai nk simpan2 sorang2.tao kenapa aku cakap camtu?sebab ni la,aku sakit hati sangat ngan sorang ni.haishhh.

#tak tao nk tuleh ape.tapi nk tuleh jugakk!

Sunday, March 10, 2013

stresskah aku?

hye2.dah lme tak tuleh blog.hikhik.malas gler.g satu sebab bz je kn.cane nk update.aku nak tanye ni.adekah aku stress?korang penah tak rase?cam kes aku ni kan,aku tak rase pon aku stress,tapi biler aku tido,aku mesti mimpi cane nak settlekan masalah audit yang aku tengah wat.tbe2 dalam mimpi pon aku penat gler2.huihh.tolong tolong~