note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Monday, December 3, 2012

sisa-sisa terakhir~

hai2!ni dah 3 December 2012.so.aku ade lagi sebulan 13 hari je lagi kat University kesayangan ni ha!yeyeyeyeyeyeyyeeyyy!!alaa.korang2 yang dah grad tu mesti cakap "zaman u dulu paling bes la ape la" kan kan?memang pon!tu sebab aku nak menikmati cukup2 keindahan UMT ni.hooray~

sambil2 on9 tu.aku ade jugak la tengok2 budak2 kat chat kan.sebab nak ajak makan bersama.yela.nanti ntah biler pulak nak jupe kan.even aku tercongok kat KL tu ha.tapi tak semestinye dorang datang nanty aku ley jupe kan.sedih!howww!

dalam mase ni.aku jugak rase ade mulut2 yang memanggil2 name aku dalam seruan gosap dorang.ha?cane tao?bese broo.dunia ni kecik je bro.then.tak pe la.pasni korang tak dapat jupe aku dah pon.then aku pon malas nk jupe korang.cukup.cukup.hahaha!(tak de la nak tocing ngat).

cube tengok jadual bulan 12 aku tu ha!oke.no weekend.so.cane nak study?waaaa.dah la 7 subject sem ni.*doa kan 4 flat oke!aku akan cube sedaya mungkin walopon ade makhluk2 yang mencemburui aku.haha.dah la pandai  sgt,pastu ade orang jeles.hape ke hal nye ntoh!lawak2 korang ni.



hooray!bulan 1 adelah bulan yang dinanti2 kan.final exam.haha!besh tak?bes kan.final yang bakal aku tempuh untuk terrr-last kali nye di UMT.insyaallah.pasni2.tak tao la cane.mungkin ade je lagi exam yang lain.*wish me luck oke.


oke!finally.jika aku boley harungi perjalanan selama 3 tahon setengah sem ni.korang pon lagi boley.sebab aku adelah golongan orang yang lemah je.korang lagi2 kuat.tata~!

1 comment:

H.A.N.I.S said...

nanti boleh la dating dgn aku! yey :)