note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, December 18, 2012

comel lagi aunty ucu~

hai.youall nak tido dah?nak cite ni sebelom youallssss tido.tengok ni.tu name dy RAYYAN omel tak?omel tak?heee.geram giler.yang paling rase geram sangat biler dy buat camtu.ciap tangan kat pipi lagi.tengah mimpi kene kish ke ape kan.haha.ade kate muke aku same kot nan budak ni.yeke?hahaha.tapi aunty ucu lagi omel tao.tao2!




actually,nak citer!tadi tengah syok2 tengok citer.tibe2 my mom kol.ciap tanye.cane ngan persiapan last exam *konon2 last exam oke.then,tbe2 rase sebe salah.sebab supposely aku dah abeh study walopon satu subjek oke.lazy gurl betoi.anyway.ape pon terjadik.kene jugak pegang buku.supaya tak menyesal di kemudian hari.kan.betoi tak youallsssss~papai~

p/s:same tak muke?hahaha.comel lagi aku kan.pasan giler~