note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Wednesday, December 26, 2012

aku masih mude,korang?

mood: banyak lagi tak study

hye korang!nak cte.walopon mood banyak g nak study kan.tapi nk cite gak.nak jugak.ha?aku masih mude?memang pon.yehooo.lagi 5 hari dah nk new year.then.korang2 sume akan jadik tuwee...kan?haha.tapi bukan tu aku nak cite.aku nak cite pasal 'dy'.aku kan jarang update pasal dy.sekali sekale takpe kot kan?

dear aku tu kan.for sure ler boboi.oleh kerana aku ni si gegel yang bajek sweet giler,aku try understanding dy.dy pernah cakap kat aku.mungkin tak lah nak kawen awal2 camni kan.oke.actually dy bagi greenlight kat aku supaya enjoy pueh2 dulu.aku pon paham.sebab dy seorang 'bro'.then ade adek.umor dy?mude lagi.tu sebab takde sape pakse dy kawen pon.family dy same je cam family aku.yang membezekan.aku comel.dy tak!hahaha.ngookk!mane ley beze2.bakal family aku tu.haish.

lagi pon kan.aku try understand yang peranan 'bro' ni sangat kuat.sangat2 di perlukan.yela.dy sorang je bro.keje ke tak?harus la keje.tapi ape orang kate.kalo dah sampai jodoh.sejauh mane pon.kawen jugak kan?

tapi oke jugak au kawen lambat 'cikit' ni.atlease ley improvekan diri ni.pandai2 kan masak.menjait.bertukang.bertani.haaa.yang paling penting.solehah.hamik.ley letak hantaran tinggi-tinggi kan.nampak tak permainan aku?hahaha.cis.ops!merepek sudah.macam perfect sangat je kan nak letak tinggi kan.tak menyedor diri.if,22 dah keje bagus.aku rase tak jadik masalah pon kan.cume apa yang penting.niat tu penting.hopefully aku dapat keje bagus.supaya aku dapat tolong dy walopon aku letak hantaran tinggi giler2,yang angan2 tadi tu kan?ape yang aku nak,semoge ALLAH bagi keberkatan supaya hubungan aku dan dy akan jadik hubungan halal di dunia dan di akhirat.insyaallah.pastu dapat beby camni!omel nye!ley gomol2 kan?



alaaa.nak mengalir dol tulis entry ni.apehal ntah.tocing lebih.aku jugak harap.di samping dy tu mencarik keje yang halal.carik jugak ilmu sebagai hubby yang soleh.boley tarik wife dy ke syurga.tarik ke syurge je au.bukan nak bagi payung emas ke hape.ehem!


dah.nak out.sebab nak nanes bawah selimut

1 comment:

dayang fatihah md yusop said...

Haha... Dyla nakal eh skrg.....