note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Saturday, November 24, 2012

kelebihan surah Taha

hai!korang penah hafal tak surah ni?aku ni bukan la utajah.tapi kan.surah2 pilihan ni ade hikmah dan power dy tersendiri au.surah ni adalah surah pelembut hati.mengikut jelajah pembacaan aku tu.korang bace dalam hati.then korang cam hembus kat leher orang tu.tapi rase nye kalo kite ni takley nk hugging2 bagai (harem),korang bace je la dalam hati.then jawab persoalan dy tak pon bagi salam kat dy.suai sangat untuk interbiu.moga2 penginterbiu kite tu lembot hati dengan sume jawapan kite.insyaallah~



oke korang!selamat mencube~

2 comments:

H.A.N.I.S said...

x hafal lg..cm ner nk embus2..hehe

Dylla Bakri said...

haha.tuleh kt kertas.cam wat toyol tu ha~