note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Wednesday, July 4, 2012

im alone at UMT

hye!dah lame kot tak update.sebab tak tahu nak update ape kan.disebabkan bosan giler2 nye kat umt tercinte ni.maka.tertekan la button blogger ni.actually,sekarang ni kan budak2 degree sume nye tengah holiday.tibe2 lak ak sesat kat umt ni kan.nape?sebab mungkin ak short sem lagi?haha.tidak2.sebab ak tengah follow program SIFE ni.ade training SMNE ngn 1Myec.dan paling syiok.ade FlashMOB.tau tak flashmob tu ape?ak pon tak tahu senonye.hihi.tapi untuk meraikan opening ceremony kat PWTC nanti la.korang terlibat tak?bak kate orang.SIFER is awesome.tapi ak tak ade la awesome mane.orang2 lain la maksod ak.

disebabkan ak tertinggal cable blackberry kat umah tercinte.jadik.tak dapek la nak upload gambo.dan ak dapat rasekan blog ni bosan dan bersawang.haish..oke.pape.wish me luck oke.lubie you!

1 comment:

Fatin Syafiqa Anuar said...

kau buat flashmob ke nanti? wahwah. hebat. haha.