note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Wednesday, May 2, 2012

dapat ape kalo kaple same u?

ak nak tanye,bes tak kaple mase belajar?kalo tanye ak,sure-sure ak kate syiok weh,kao giler tak bes.kan.oke,ak nak cite mase kat u la sebab sejarah paling dekat yang ak pernah alami.kalo orang baik-baik ni mesti tengiang-ngiang je soalan ape yang ak dapat kan kan kan?oke,ak jawab,dapat susah!nak tau sebab ape?sebabnye salu budak-budak u ni main-main je pon,nak test market je,.pastu kenapa ak boley kaple dengan dy?haha,sebab budak yang ak salu cite-cite tu dah senior,sure-sure la ak nak beb,klo korang dapat pulak yang jenis pikir the future walopon kite tak tau sape jodoh kite an,ak amat amat mementingkan usehe seseorang tao.bak kate "wanita hari ini>>laki kalo tak nakal bukan laki"so tolak tepi kejap yang nakalnakal tapi yang penting usehe.kan?

ape pulak yang sonok nye kalo kaple ni?haa..ni part yang paling ak tak sabar nak cite..

pertama-tama>>sure-sure la body guard an.betol tak?contoh>>study same-same*konon je study..puii..menyampah doe* ak penah la wat camtu mse kat matrik,tapi ape pon tak boley..dengan sume mata-mate tengok,malu sehh...haish..so,mase kat u ak tak penah langsung stdy bersame-same budak tu..haha..baik bukan?sebab belajar dari kesilapan..

kedua-dua>>bosan-bosan ajak dating,salu pulak tu bosan nye..haa,yang ni tak boley bla,sebab nak dating pon dekat-dekat asrama je kot,hoii,gentle la sikit,nak dating pegi la kedai makan ke kalo boley jaoh-jaoh tu,library ke,nak jugak ak ajo..pastu dalam page B** penoh orang cakap pasal engkorang yang dating dalam gelap.sakit mate bace,sebab ak nak defend pon tak boley,sebab ak pon tak dating kat asrama...haha..lol!

ketige-tiga>>"yunk,malam ni kawan tak ajak makan,jum teman mamam.."waaa,yang ni paling bes,sebab makan free beb,sape taknak.takot ubuh ubat?haiya,jangan la sempit sangat otak tu,dah tao pakwe takley pakai,bawak la kawan len,ape susah,tapi nak nasihat,kalo orang lua,jangan la korang berani-berani sangat,yang tu sure-sure ak zip mulut sebab tak nak bagi tips ape an.

keempat-empat>>"yunk,ni cane..?"haaa,ni pon ak suke,yela,pakwe tolong wat asemen.*gune fb je kot.haa,betapa ak mengguna pakaikan fb an.korang ade?aah,baru ak pasan selama ni takpenah ak pegi library even nak on9 bersame-same..waa,sempoi gak an.

dapat tak ape yang ak nak cakap?bende ni ade jugak pro and con's,ak tak cakap pon ak perfect sangat,cume ak banyak belajar dari kesilapan,pastu dapat pulak idea ak nak wat entry ni mase ak wat dicussion kat library malam-malam,seyes berlambak-lambak orang dating.so,kalo korang jadik kaple yang sempoi,insyaallah,ade jodoh tu,sebab kalo beria-beria tu yang salu tak jadik.tu orangorang dulu la cakap..copy paste je kate-kate orang dulu-dulu sebab ak pon orang sekarang-sekarang..hihi..oke dah abes..papai~

1 comment:

Fatin Syafiqa Anuar said...

pewit untung le ada boipren. hehe