note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Sunday, April 29, 2012

takde photoshop,gune photoscape pon boleh~

kuala terengganu:
harini bangun awal untuk bersiap2 pegi kelas dengan rase condifent nye okeh..tak nak cakap banyak,tapi nak kongsi pic yang dah edit..jum..
yang ni takde keje~

  
yang ni lak saje edit gatal2 tangan~
acano ak edit oke tak?*actually dari aritu lagi nak carik adobe photoshop tapi tak dapat2,sedih rase hati..
oke tata~

1 comment:

nur anis said...

kira hebat lah tu boleh buat pic tu gerak-gerak..:)