note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Monday, April 23, 2012

bangon lambat,hilang mud~

ala..hari ni bangon lambat la pulak,dah la azam sebab nak bace yassin pagi2,tapi tak terbuat jgk..haish..hape nak jadik nth..sedap sgt tido an.ce bagi idea,cane nak senang bangon,cane lak nak wat tak suke tido?asek2 tido je,penat otak,tol tak?dah la malam tadi mimpi bukan2.tao mimpi ape?mimpi shoot video meeting.sb pagi tu jenuh shoot meeting for 30 minute,tapi tetap tak sampai 30 minit,rase nye dah cakap berjeler2 siap lukis2 kat papan putih lagi..haaa..

persoalan:cane nak bagi tak suke tido?
               cane nak bagi tak mimpi bukan2..? :)


No comments: