note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Monday, April 23, 2012

asrama oohhh asrama~


arini nak settle pasal asrama lak,pergh bile kaih2 ade jugak ak sijil2 yang buruk2,nak hidop punye pasal,harus la wat camtu,skg ni tade hati lagi nak dok lua,sebab dok lua mmg ak tade stdy punye,dah la mmg kaki enjoy je an,lagi2 kalo ade pakwe kat cini,seyes asek2 kelua..heee,taknak taknak dah.cam skg bile dok dalam,langsung tak klua2 dah,hambek~

lagi satu kenapa ak nk dok asrama?sebab nye ak bukan ade wet banyak sangat cam org2 ptptn ngn dak2 jpa,loan ak sikit je kot nak banding org len,yela,nak jugak merase tuka ncet tiap2 sem *tapi bile kol taknak angkat..puihhhh..

cam org kate,tak besh dok dalam,cam dulu2 ak pon pernah rase camtu,sbb sgt terikat ble dok dlm,pastu ak dok lua,mcm2 lak jadik,sejak tu result ak sgt2 terok,pastu loan pt tak dpt,ak belajar dari kesilapan,kenapa camni2,rupe2 ak sebenarnye adelah "org yg kne berlari,bukan berjalan",yang penting jangn tinggal solat,sbb solat la kenapa hidop org len sempurna walopon dy takdapt ape yang dy nak..spe takde impian an,tapi yang membeza kan ialah usaha dan tawakal..eeh,ak ceramah lak an..dah,nak apply asrama ni..tata~



No comments: