note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, January 5, 2012

jadik third party lak!

yeah...ahad ni aku bakal exam untuk paper INTERNATIONAL FINANCE..huh!carrymark sikit giler..yela,test pon dapat sikit camne nak banyak2 an..sekarang ni aku still steady tok study mende ni..tunggu pas exam IF,sure aku gelabah bontot sebab aku kene study giler dan giler dan giler untuk subjek kesayangan lak..tau?mesty lah COMMERCIAL LAW..kan?kate nak jadik lawyer lak...fuyoo..hebat kan?yang paling tak sabar...nak jadik accountant tahap yang ade ACCA sabtu nanty...tapi xstady lagi..sebab tak cukup mase..nak wat camne kn..huuu...k..tata!nak stady ni..

1 comment:

Saiful Ridzuan said...

lekash2 ek? boleh jaga duit aku