note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Saturday, December 31, 2011

tahun baru perlu azam baru ke?

tahun baru perlu azam baru ke?hahaa..bagi aku,azam tu kene pikir mase korang sebelom tido setiap hari,baru ade perubahan pade esok hari..wuu...entry aku pon gamak nye dah nak matang kan?tak boley blah,ops bukan douk,orang2 sekarang gune APTB. poyo siot..nyampes hidong aku dengar..

ni entry sebenar aku,aku nak cite pasal kenapa aku kene tinggalkan DY..kerana dy tu adalah 2011 yang terlalu banyak pahit manis masam kelat bagai2 lah..kalo boley takong air mate ngan rakam gelak ketawa an,aku rase memang pecah habeh bende tu an..tapi korang rase tak,cepat giler2 mase berlalu..aku rase cam aku kat sem 3 lagi...sebab aku amek law sem ni..hahaha..tapi alhamdulillah nape aku repeat law,sebab Tuhan nak aku dapat A la kali ni..kan2?amin...

bagi aku,ape yang paling besh mase 2011 tu,sebab aku belajar ape erti hidop..aku penah hidop susah cam orang miskin..korang ade?aku penah makan nasi ngan ikan bilis+kicap sebulan,korang ade?aku penah dapat A kertas yang aku repeat sem lepas,korang ade?aku tengah dapat orang yang hargai aku,korang ade?aku penah dapat sahabat yang tolong aku mase aku susah,korang ade?aku kenal runningman,korang mesti ade..hahaa...terlalu banyak sampai aku xtao nak ungkap camne dah..tapi sume tu aku bersyukur sangat2..tuhan nak btao aku,dy nak ajar aku cara hidop pade umo 22tahon yang tua ni..yela,aku terlalu 'manje' sampai 'dy' pon pasan yang aku xperasan kan 'dy'..

ape yang aku belajar sampai ke ari ni an,betol lah orang kate,berusaha dulu,baru berdoa..then..memang jadik!Tuhan tu adil sebenarnya...pastu disebabkan aku pompuan,betol la orang kate,biar orang sayang kite dulu,baru kite sayang orang tu..then..btol!kalo korang xcaye,satu hari nanty dy akan tolak2 kite cam dy tolak pintu yang ade besi atas tu,dah abeh tolak pon,nak tolak lagi..dah tu,ble xbukak habeh,dorang akan maki2 lak,nape xley bukak habeh....lagi satu yang aku belajar,kene jimat...bak kate orang,money is everything today..yes pon tak,no pon tak..tak tao nak jawab cane..

tu je la pon aku nak bebell...oke..selamat bertahon baru la sume ye..have a nice year!

Saturday, December 24, 2011

final kali ke 6

lagi seminggu kot dah nak final..takot2..kenape 6kali?bukan 5kali?sebab ak da sem ke 6..yeah!lagi setu sebab ak ade satu lagi short-sem aritu..then my result very flying colour...cewah..tapi tu la..xsemangat nak stdy ni..plish..!ade jalan len x?huuu..nak jugak berjaye..nak2...nak2...tolong2!

Saturday, December 17, 2011

blog aku yang feminin!

hooo..lame gile xtulis entry..just aku nak btao,aku dah tuka layout bunge2 lagi,kerana hati ini menanggung seribu satu persoalan,jadik aku pon wat bende merepek2...oke!daa!