note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Friday, October 7, 2011

SIFE World Cup at Kuala Lumpur Convention Center

next cite!ak nak cite pasal pengalaman memelok orang kulit putih..wakaka..xlah!senonye ak sangat teruje bila berjumpe dengan dorang2..seyes dorang sangat cantek,then bile team melaysia mintak bergambar dengan dorang,dorang cakap 'ooo malaysia,very nice country'..padehe ape la sangat yang menarik kat cini..whatever..camne ak buley terjebak?ini kerana ak telah memegi satu program yang bernama SIFE World Cup..yang ak xley bla,ble cakap g world cup,sume kate 'ooooo',tapi dalam hati 'gua oo kan aje' kan2?actually,ak tak terpilih pon tok pegi bende2 ni..ntah camne..ak pon xsure..cian dak2 yang xley g..xpe,len kali korang ye..muah2..usha pic jum..
at impiana hotel..pergh!5star kot..nek lift pon kne pakai kad..

kanak2 ceria!comel kan kami2...

xsilap orang2 oversea ni dari Germany..cun an?

kakak sexy?dari mane ek?tak egat..hehe

haaaa,kakak ni dari ukraine!

kakak ni paling aku suke..cantek gle!
dah la sexy kot..pergh!

ni pulak kat booth Poland..

yang ni..erkk!tak egat..next!

Germany lagi..ncem seh!

ni pulak kat piaza cafe..seyes mahal kot!
tp atlease ak dapat snap pic tmpat mahal..hehe!

boring~

team Malaysia tu..ak just obsever je..huk..

dah tengok an..senonye ade lagi pic,tapi tak buley nak masok sume nye....kan2?oke...kat sini je la..kalo ade rezeki,pegi pulak kat Washinton tahon depan..tata!

No comments: