note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Saturday, May 7, 2011

tu hanye cerita zaman budak2..

tadi mase aku bukak home kat fb,usha2 satu dua profile..pergh..memasing dok tunjok balak sendiri..memasing sume nak balas2 wall ke wall..masing2 sume nak lebiu2..hahaha..>>maybe aku xwat,jeles nyew nyah!oit..aku xkesah lao ko dah besa..errrkk..(means 18 taon ke atas ye) ni tak! sume bakal2 yang amek pmR..pergh...mude tu beb!ade jugak satu dua yang bakal UPSR..uh..aku pon bercinte gak,tapi time tu xde fb ni ha..lam hati ni je ade taman tao..yang aku nak sampaikan ni,tibe2 aku jadik menyampah giler2 lah..adekah jeles?haha..tidak..(aku pon ade! sorie?) mungkin aku dah rase perasaan wanita tersebot>>kenape cikgu penah tampa aku sebab aku gedik..mybe lah dy menyampah cam pe yang aku rase..ase lawak lak...tapi cikgu ni salah orang sebenar nye,'saye memang gedik lah,cikgu kene bagi secret recipe baru xgedik,deal?'hahaha..ngok gle!

sambong2,dalam otak aku ni ha pikir satu bende 'nak remove lah dorang ni,bukan datang manfaat' kejam x?tak kan?kalo korang kat tempat aku pon,korang remove gak..korang nak ke tengok adek2 korang nanes buta sebab cinta monyet?nanty ble dah besa,ilang dah cinte pandang pertama,yelah dah besa baru syok bercinte,kecik2 xbesh..topup pon kne mintak mak,bf kan same umo,mane de duit..btol x?haha..sengal je aku,ngajo bende bukan2...>>tak! sebenarnye aku xnak tengok korang..sebab xkenal then xtao spe dy then pe kene ngene ngn aku?haish..

hehh..aku ni asek dok kondem dak2 bercinte je..lantak dorang lah kn,yang ko sebok nape..huk2..aku bukan pe,aku nak aku sorang je bahagie..hahaha..ngek!xlah.....sebab nye aku jadik camni,sebab korang tu budak2 lg weh...dok kecoh dah nak kawen bagai...tunggu aku kawen dulu..sabo ley x der..jap2,mungkinkah aku dah matang??yayayayayayayayy!yelah,dulu aku pon gatal cam korang,tapi sejak dua menjak ni ha,aku jadik giler wet plus giler belaja...syok wooo lao dah dapat dgree then keje sedap,korang nak kawen ngn sape2 pon xpe..besh kan?

aarghh!aku ase aku dah giler..hahaa..dah matang ke atao mate duitan?xpaham..anyway!aku berjaya luahkan kat cini..pape pon,aku agree kalo kemanisan tu 'kita-kita' je tao..sweet ibarat mam coklat blackforest..lebie uuuu..tata!

1 comment:

Anonymous said...

hehehe..sokong2!!