note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, May 5, 2011

tidur yang cukup untuk tumbesan

hye2..haha,tajok tu sebernarnye untok baby korang yang bakal lahir nanty,..sebab beby kalo dia nak membesar,dy kene banyak tidur,then me'nyot2' sesalu..hihi..ops!oek,sebenarnya aku nak tulis pasal...

'kenapa kalo esok nye exam,korang kene tido awal..'

haa..mentang-mentang lah aku baru je abeh exam an,seminggu yang lalu..nak cakap lah kebaikan nya..haa,ade kebaikan nye jugak tao..aahhh,nak cakap keburukan dulu lah..cecite nye cengini..

keburukan nye korang pon dah tao..pe dia??mesty lah ngantok..dah xcukup tido...haish...satu lagi,korang akan rase nak pitam2 plus nak tido2 je dalam dewan pekse tu..lagi-lagi kalo soalan cam !@#$%^&* (susah lah...haaa,pk lain)..seyes!aku penah,means bukan sekali sekala,banyak kali..alah,dolu2 mase skolah@matrik seyes xngntok malah memsegar munggar..maybe mase tu aku masih mude..hihihi..alah budak2 dulu memang cergas..sekarang?separa dewase tao...bukan2,lebih dikenali sebagai remaje...suke2..haaa,lagi satu,korang percaye x akan blank??aku xpercaye...sebab aku pon belajar last minit,mane lah nak masok sume..so,xpatot aku nak marah diri sendiri kalo xdapat jawab an?huk2..tapi ape2 pon kene tawakal...oke!yelah,mase lepas exam an,aku ni g mengadu kat sorang mamat ni ha,last2 aku kene sound..hahha..tapi mase tu tengah sedih beb,sekarang wa okeh...ade ke mamat tu kate,kene tuleh+hapal 12 kali..haiya!study last minit,cane nak tulih 12 kali tu ek beb?hehe..anyway,your opnion i will try next sem k..luv u!haish..ngarot2...



haaa..kebaikan nye?korang akan pueh sebab korang bersengkang mate study mende2 tu...tahniah2!tambah2 pueh hati kalaw study asek masok otak je..tahniah2!besh an?yelah,kawan aku dok bising2 kate jangan wat camtu..aku xley lah beb,sebab nye,aku bayangkan if cukup tido pon tapi xde mende lam otak camne?maty guwe..haa,senang cite,jangan study last minit..no!seyes!hehe..pape pon ni pengalaman aku je,sebab ade yang buley study last minit an?aku je yang something wrong ckit..hehe..


haa,koran tidor cukup2 cam baby ni tao..lagi satu,mak aku paling bising kalo aku banyak giler jerawat..haish!ni sume gara2 tido xcukup plus exam aritu lah..hihi..pape pon!bubye!

No comments: