note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, May 5, 2011

PART2-kawan bek bakal jejaka idaman?



-------------------------------------------------------------------------------------
'dylla2,berita baik weh,nanti kite pegi upm,besh2,jadik banker kat catur bistari'.. wah,besh2 sebab dalam pikiran aku,malas giler nak dok umt je..bosan beb..mase dalam bas tu,aku ase cam kecik je aku ni ha,sebab xkenal pon dak2 sife ..biler dah sampai sane,kami2 ade training lah an,tup2 aku satu group ngn sape ntah,xkenal2...uwaaa...'kakak2,camne ni bla bla bla...' tbe2 ade mamat ni menyampok 'ceh,kakak2 ,tu adek tu..'..haish,pe lah mamat ni,tapi aku dok pikir,mamat ni mesty suke ngorat2 ni,xpon suke nyakat2..oke fine!aku pon tenung ko satu persatu,tenung mate ko,wao!coklat terang..sweet!ncem gak muke ko an?xpe2..ko egat ko abg,ko bley buli aku lah?xmungkin...haha..aku usha ko dari jaoh je,sebab aku suke mate ko..cantek..tapi malang nye ko xperasan yang mate aku pon coklat jugak walopon mase tu aku pakai kontek lens..huk2..
------------------------------------------------------------------------------------
haa,cite aku dgn ko makin menjadik2 bile ko add aku kat fb then siap tegor aku kat wall malah kat chat lak tu..huik?aku pon approve je lah,egat ntah spe2,sebab dak umt an..'aahh,si mate coklat' pergh,sonok je ase..hihihi..xpe2,cover line..mase tu aku tak single dan available,sebab ex aku wat aku cam kain buruk..aku pon anggap diri aku cam nothing ngn dy..ko cite balek,ko kate 'aku nak mintak no ko tu ak xtao nak wat ayat cmne,tapi last2 dapat jugak..'...ngok!naseb ko gentle jgk,lao aku yang gentle,xde makne dah..haha..then,hari2 ko kol aku,ko tanye,aku ni single ke dah kapel..aku jawab 'bf aku ncet yang cantek ni'..aku xtao lak mende tu jadik seyes sampai satu ari tu aku ngadu kat ko 'aku dah jadik single dah'..seyes aku xtao ko kecewa dengan kate2 aku time tu...mase tu aku sorang2,ko tak kol dah,ko jarang msg,alasan ko,ko xtak kacaw hubungan orang..huk2..ko xtao hubungan aku camne an?tapi kan,mase malam aku break tu,ko bley datang umah aku,ko hadiah kan kek kat aku..aku keliru!aku cakap kat diri aku,aku salah pilih ke?kan bagus kalo ko jadik balak aku..tapi ko nak ke kat aku?haha..wtf je la..mase tu aku tengah bengkek..
-------------------------------------------------------------------------------------
dalam mase aku nak carik ketenangan tu,aku dok bergado2 ngn ex aku..'kalo aku ni sampah,ko tu lap kaki buruk aku..'..hahaha..tu ayat aku,xlame tu,aku egat aku buley elok kan  hubungan aku,rupe2 nye ko dah ade orang len..di sebabkan pompan tu cantek,aku pon biarkan ko..ko delete aku dari fb,aku blok ko kt fb..padan muke ko..hahaha...tapi sebelom break lagi pon aku dah cakap kt mak aku,soh dy yang carik kan...aku dah fedup ngn jejeka yang xbley pakai..
------------------------------------------------------------------------------------
seeloknye aku single,ko pon tepon aku,cam tao je an sku perlukan ko...ko dengar masalah aku yang pendam lame gler..then tros ko kate 'aku dah lame suke kat ko'.. fuh!aku egat ko xsuke kat aku?terharu beb..hehhee..tapi aku follow ko,sebab ko xnak terburu2 an?same cam aku,sebab aku nk balek ase syg aku..tapi sayang aku makin pudar dan ilang..'ko buley x tunggu aku sampai aku betol2 sayang kat ko'.. ko kate oke an??yahoo...suke2...ko layan aku cam aku ni adek plus awek ko..ko bagi nasihat cam ko ni segale2 nye tahu..tapi masok akal,tu aku ley dengar cakap ko..lagi pon ko ngn aku kan byk persamaan?kn?ko ekot aku kn?hahaha..setakat ni kalo aku mintak tolong,ko mesty tolong aku,xpenah ko xtolong aku,asgment aku pon ko wat kan?ko memang kanak2 istimewa..kah2..aku je banyak missed tolong ko..sori..lagi satu,sebab ko layan aku cam kaple tapi kawan..aku xterase kalo ko cakap aku cam kawan..sebab aku tao ko kan sayang aku..hehe..ape2 pon,aku dah mule rase sayang dan mungkin akan cinte kt ko sampai akhir hayat...then?tgu je lah ape nak jadik lepas ni..panjang gle dah ni..tata!

carik2..hahaha..

2 comments:

shark said...

hohoh
best btuil org ada jejaka idaman nie..

Aku Skema said...

good luck!