note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Friday, May 27, 2011

orang kate xmao,xmao lah...pakse2 pulak..

haaaa,tengok cube teke pe aku nak tulih?camni,tadi aku tengok cite 'opah popular' pastu opah tu jenoh kejotkan cucu dia bangon..alahai,liat nye..bangon pe?bangon subuh la...pastu opah dia gune siren tok kejotkan dorang2 ni ha...

sekali aku teringat mase2 kat sekolah dulu,memang liat giler nak bangon subuh awal2 pagi ni ha..rase nak bagi alasan tiap2 hari..tapi,xdapat lah der..yelah,kene bangon pagi2 bute kol 5 lebih camtu pastu sure kene rebot tandas nak mandi,gara2 kene g mayang kat masjid..mase dulu,saat ni sangat stress,tapi sekarang rindu je rase..hahaha...yela,disebabkan otak budak2 dulu penoh dengan sikap malas dan memberontak,tu sebab banyak pengalaman dapat tao..

camni,ade sorang cikgu ni,comel..errk?comel ke?haha,..yelah comel,sebab tolong kejotkan kami dengan SIREN..pergh!memang terkejot giler..time tu pulak,dorm aku tu dorm WANTED..cam dorm lain,xde sampai siren masok dalam dorm,tapi dorm aku dengan dorm sebelah kene dengar siren tu lame giler,aku ase nak pekak dah...hahaha..cam bese an,biler dy keluar,masing2 amek bantal pastu lena balek,sekali dy masok dorm aku untok kali kedua then kali ni dia siap bunyikan betol2 tepi telinge...hahaha..sakai je ase..member aku yang tengah tido berdua satu katil tu pon teros bangon tak toleh2 dah....takot punye pasal..bese lah,dok asrama tak sah kalo tak takot...

"lagi satu,cikgu ni pantang betol kalo ade orang tido berdua satu katil,lagi satu dy pantang kalo ade orang tido kat lantai.."


nak tao cite sebalik tido kat lantai?nanti aku sambong...oke!tata!


About Me Myspace Comments

3 comments:

diana amin said...

ok tunggu smbungan^^

cik aienn.. said...

hahahahahahaaha....ak terlibat drama ni..ade yg jdi watak utama ade wtk smpingan..

Int said...

haha,mase aku dy ketok2 pagar kot.bingit siot deh.
adi,klu nak follow blog aku,ko tengok atas,kiri page ,tekan follow.
http://intpunyablog.blogspot.com/