note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Wednesday, May 4, 2011

budak2 sekarang dah 'advance'

'abg tak mau adek abg ade bf...'ewah-ewah,tu lah sesalunya bf kite memberitahu pada buah hati nya secara sengaja ataopon tidak sengaja..huk2..jap2!korang2 penah tak dengar bf korang cakap camtu kt korang?sebab ekot pengalaman aku 15 tahon lah an(konon) sume bf yang bergelar abg(mempunyai adek perempuan) sasalu nye akan berkate camtu...lawak2..yelah,dorang wat boley,bile adek dorang wat,poyo je...nak g serang lah pe lah..kenapa camni berlaku?aku penah jugak tanye,mostly jawapan dorang,'abg xpe nak kaple bape2 pon lah syg,tapi jangan adek abg yang kaple2,camne kalo balak dy camni2 camtu...'ewah2 abg-abg camni lah abg ye?konon abg yang bertauliah lagi suci murni lah..ooo..kalaw abg tu baik,adek mesty baik kan abg?tapi kalo abg tu pon beringan2 camne?adek pon nak beringan2 jugak..nak2..aku ase lah kan,dorang xnak adek2 dorang ekot jejak dorang kot..kan2?yelah,bile dah kapel ade je wayang nak wat..haish..budak2 sekarang kan dah advance..

bile usha2 -usha budak2 sekarang makin advance..betol x?cam zaman aku dulu,xde makne mak aku nak bagi ncet mase baby ke..seingat aku,aku pakai fone pon mase form 5 kot,tu pon fone kene rampas sebab bawak g sekolah..uwaaa...,yelah,mase form3 dok beli sim kad,pinjam fone then tuka2 sim..sian an?sape same cam aku?haha...lagi satu kenapa aku cakap dak2 sekarang ni advance,sebab nye,pengetahuan seks dorang dah luas,agak2 lebih dari aku kot..hahaha...yelah aku pon baru je nak blajo,sape nak ajo aku..hanye orang2 tertentu je tao..kan dulu2 penah masok berita,dulu2 hot giler cite sal budak2 darjah 6 dok rogol2 nenek lah pe lah...pe lah..haaa,aku ber teringat,aku penah tengok tao,adek dok 'men' ngn kakak dy..peh..sape yang menyangap ntah,adek ke kakak?ish2...ade rase ke pon..hahaha...ade lagi,mase aku dulu lao nak klua bandar pon xreti sangat tao,sekarang ni.dak2 dah pandai dah..siap berpakwe2..kalo satakat g date pon mak bapak bagi wet,pastu bermesre2 dalam bas,xpayah lah dek...malang nye aku xde adek nak nasihat..hahaha...k lah korang...luv u!

5 comments:

mushiqbal said...

waaa ganaz gile ko..ayat berani ni der..
adik men ngan akak?? waaa..aq pown xtaw..means ko g advance dari aq =)

mushiqbal said...

=)

dylla bakri said...
This comment has been removed by the author.
dylla bakri said...

ala...owg tunjuk,kte tgk..hahaha

mushiqbal said...

ha3 suh org 2 tunjuk kat aq lak..cari2 xjumpe pown!! ha3