note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, April 21, 2011

hidup seorang les dot dot..

hye korang2,lame gle xupdate,yelah,sekarang kan musim luruh hati sebab nye exam,otak jadik tergelincir sket dari magnitude nye..nak cite ni,tadi baru pas abeh exam paper kedua iaitu audit. agak cuak disitu sebabnye,xdapat keluarkan ape yang ade dalam otak ni ha,cube bayangkan?stress an?hish2,,xpe lah,dah usehe,tawakal je lah,yehoo!ops,out of topic lak,.dila nak cite ni,LES?pe tu?hahaha..LESS lah,kurang..pikir laen lah tu..dalam otak ak ni,nak jadik seorang yang PALING CANTEK!tapii...........bley ke?nampak gaye,xley..sebab nye,JERAWAT!aarrgghhhh...tidak2..tapi ak berpegang pade satu ayat ni "walo camne pon ko ade jerawat pon,ak tetap cinte kt ko..."..haha..ayat nak gempak..cis!

tadi dok usha2 blogger yang pemes2,kebanyakan nye,sume CANTEK plus COMEL serta BERGAYA!jelesssss tao...hihihi..cam kakak ni pastu kakak tu then kakak sane...haaa...usha dah?cantek2 an?blom lagi hanis zalikha ngn yuyu zulaikha yang sememang nye blogger comel ngn pemes..kan2..agak2 lao ak cantek cam dorang,bonus jadik femes gak ke?hahaha..hish!BERANGAN xnak lah femes,sekarang ak giler nak CANTEK..jangan missunderstanding di citu ye..hihi..agak2 cane dorang ley cantek camni ek?ak ase nature beauty lah..besh nye!cepat wat sujud syukur..haha..

tapi ade kemusykilan disini,yelah,kat facebook CIK GARDENIA profile pic gambo ni seperti di atas ni tao,tapi tetibe ade makluk asing mano ntah,dy dok chat ak,ciap kate ak ni nature beauty,ak pon gelak2 sebab nye mesty dy usha profile pic ak an,memang comel pon gegel atas ni an..xdisangkalkan lagi..hihi..pastu,ak pon  balas balek then ciap bersembang2 sal gegel atas ni dengan panjang lebarnye...bile dah abeh goreng sal cite gegel tu,tbe2 dy wat ayat yang ley wat ak sentap.."wak,ak bukan cakap sal gegel atas tu,gegel tu cartoon je,yang pigi caye watpe,ak cakap awk tu ha yang cantek,nature beauty lagi,asal lah ubuh pic cartoon tu..".haaiihh,sentap nyah...yelah,cam perli ak..hish!samdol betol..tettt!

tapi ciri2 cik dylla cantek biler:
-senyum dengan semanis kurma
-muke bersih bak bidadari
-paling penting,hilangkan jerawat2 ni...hish!sure balek umah kne condem ngn mak ak ni ha..takot2..
-lagi satu,biler pic cik dila di EDIT2..wakakaka...sure cantek..ngok!

gune cam fone!besh..


2 comments:

H.A.N.I.S said...

dah cntk la tu yang oii~

Nzyrahun said...

Allah bagi semua orang cantik :)Tak ada beza pun kite patut bersyukur tau