note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, April 26, 2011

nak cite sket!

sempena arini,lagi 2 hari ak nak habeh kan mase2 sem 4 aku kat UMT ni ha...macam2 sedih,duga,menci,suker,sume2 lah..

nak cite: mase sem4 jugak lah,aku pokai giler babi nye,xpenah ase camni,sedih+terkejut..bukan nak kate aku kaye giler,tapi,aku pokai pon sebab kesalahan aku sendiri,result jatoh...argh2 macam2...

nak cite: tyme pokai jugak lah,ncet aku hilang,ingat lagi kat kat stesen minyak..oit budus!huh..aku pon budus jugak,PELUPA!makan semot banyak ke?arrgghhh....

nak cite: ade ncet ni,aku pakai dari matrik lagi..dalam kurungan mtrik perak..peh!punye dah lame gler ak gune fone tu,aleh2,biler fone yang tadi tu hilang,"si merah budus" tu jugak nak rosak...arrghhh!!

nak cite: sem 4 jugak lah,ramai je yang wat aku sakit ati..ak nak tye"ade x aku wat korang sakit ati??"truly aku cakap,lao aku ade wat salah,tegur!jangan diam...arghh....

nak cite: sem4 jugak lah,aku jupe 'teman paling gempak'..gempak cane?korang xtao,aku je tao..hihi...

lao nak cite kat cini,banyak giler,so baek diam dari berkate2..bek mendengar dari mencarot..ahh..bla..bla..bla..uh,lepas sume nye,aku tuleh ni pon bukan sebab nak korang simpati pon TP..lao sape2 ade ncet blackberry,ley le bagi kat aku jap..hahaha...ngok!lam erti kate len,kat sape lah aku nak cite2 pon..blog ni je yang ade..huk2..uhm..terlalu banyak kenangan kat sem 4...tapi biarlah kenangan itu berlayar menjadi satu teladan kepade cicit aku ni ha..aku kan,setiap bende aku wat,ade reason tersendiri,so,sape2 yang nak join aku bley request!haha..yelah,tapi sume tu kesilapan aku jugak...korang pon amek note..

"jangan menganggap sume orang yang anda tolong akan menolong anda biler anda susah,percaya lah" ade kene ngene ke??haish...xde2...daaahh!aku nak study economy ni..tata!!muah..

Thursday, April 21, 2011

hidup seorang les dot dot..

hye korang2,lame gle xupdate,yelah,sekarang kan musim luruh hati sebab nye exam,otak jadik tergelincir sket dari magnitude nye..nak cite ni,tadi baru pas abeh exam paper kedua iaitu audit. agak cuak disitu sebabnye,xdapat keluarkan ape yang ade dalam otak ni ha,cube bayangkan?stress an?hish2,,xpe lah,dah usehe,tawakal je lah,yehoo!ops,out of topic lak,.dila nak cite ni,LES?pe tu?hahaha..LESS lah,kurang..pikir laen lah tu..dalam otak ak ni,nak jadik seorang yang PALING CANTEK!tapii...........bley ke?nampak gaye,xley..sebab nye,JERAWAT!aarrgghhhh...tidak2..tapi ak berpegang pade satu ayat ni "walo camne pon ko ade jerawat pon,ak tetap cinte kt ko..."..haha..ayat nak gempak..cis!

tadi dok usha2 blogger yang pemes2,kebanyakan nye,sume CANTEK plus COMEL serta BERGAYA!jelesssss tao...hihihi..cam kakak ni pastu kakak tu then kakak sane...haaa...usha dah?cantek2 an?blom lagi hanis zalikha ngn yuyu zulaikha yang sememang nye blogger comel ngn pemes..kan2..agak2 lao ak cantek cam dorang,bonus jadik femes gak ke?hahaha..hish!BERANGAN xnak lah femes,sekarang ak giler nak CANTEK..jangan missunderstanding di citu ye..hihi..agak2 cane dorang ley cantek camni ek?ak ase nature beauty lah..besh nye!cepat wat sujud syukur..haha..

tapi ade kemusykilan disini,yelah,kat facebook CIK GARDENIA profile pic gambo ni seperti di atas ni tao,tapi tetibe ade makluk asing mano ntah,dy dok chat ak,ciap kate ak ni nature beauty,ak pon gelak2 sebab nye mesty dy usha profile pic ak an,memang comel pon gegel atas ni an..xdisangkalkan lagi..hihi..pastu,ak pon  balas balek then ciap bersembang2 sal gegel atas ni dengan panjang lebarnye...bile dah abeh goreng sal cite gegel tu,tbe2 dy wat ayat yang ley wat ak sentap.."wak,ak bukan cakap sal gegel atas tu,gegel tu cartoon je,yang pigi caye watpe,ak cakap awk tu ha yang cantek,nature beauty lagi,asal lah ubuh pic cartoon tu..".haaiihh,sentap nyah...yelah,cam perli ak..hish!samdol betol..tettt!

tapi ciri2 cik dylla cantek biler:
-senyum dengan semanis kurma
-muke bersih bak bidadari
-paling penting,hilangkan jerawat2 ni...hish!sure balek umah kne condem ngn mak ak ni ha..takot2..
-lagi satu,biler pic cik dila di EDIT2..wakakaka...sure cantek..ngok!

gune cam fone!besh..


Tuesday, April 12, 2011

p.e.n.a.t...

kecewe je keje nye...xyah bercinte lah...hope mase final,xpk sal ni dah..pls..

Thursday, April 7, 2011

gud luck sume!

isu semase "ko start exam ble?"..haaa,tu la isu yang salu dak u tgh dok tanye2 kat bebudak u len...yelah,sekarang kan buzy pasal minggu exam...ak nye exam jatoh pade 18 April 2011..first paper tu...jadik,kene wat elok2,sebab owg2 kate,senang je paper tu,memang tolak tuah lah an lao xdapat skor...ape2 pon...korang2 pon yang bakal amek exam final tu..GUD LUCK! jangan sampai kantoi sudeh....cape2 yang ade tergado2 tu,maap kan je eh...lagi?terhutang2 tu lao ade wet,sile bayo..ngeh!tata..