note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, March 22, 2011

yeyey esok result kelua!


adek2 ku..gud luck ye esok..mesty korang2 takot an?esok keluar RESULT SPM...an2?ehem2...kak dylla nak doa kan,korang lulus dengan cemerlang okeh..

adek2 nak sambong belajar tak lepas ni?lepas SPM ni?mesty korang nk sambong belajo sebab nak kejar cita2 korang kan?tipu lao xde cite2...hee...

UITM?waa...besh an lao dapat belajo kat sane?tapi frust result terok?haaa...jum2..ce click2 kat cini..tot-tot..dah click citu??nak tengok program pe yang ditawarkan?tekan tit-tit..

korang nak tao x?advantage nye kolej ni,korang belajar kat kolej ni,tapi korang akan dapat graduate same tempat,same baju dengan bebudak UITM...pergh....heaven kot lao dapat grad...korang mesty suke an lao dapat U yang hebat2?hehe..lao nak lagi senang capai cite2 korang tu,pe kate kat UPU tu korang ubuh UMT...(bukan pomot,U ak tu..)..

ape2 pon,korang bace dengan berbesar hati..dengan ketulusan jiwe...jangan sedih2 bagai...mesty ade penyelesaian nye lah...oke?kalaw boley,tinggalkan no fone kat akak..xpon,korang contact kat no ni...

Mister Potato : 0126063106(abg fakharuddin)

p/s_tinggalkan no fone kat inbox FB keh..
cik gardenia
mister potato

No comments: