note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, March 29, 2011

tak lah hebat mane!

waaa...lame gler xupdate,antara faktor2 tak update blog?guruh>sambar wayar tepon>tenet xde>pegi KL>penat...hehe...tara!kan dah update blek dah ni...

korang2..pe motif ek kalaw korang beli barang tu?perlu ke motif?haha..senget!perlu lah....bagi dylla lah,dylla dah bali kasot baru...omel!itam PINK...haha..nak jugak mention pink tu...nape ek beli kasot?nape2?sebab saje..haha..nty2 ley bawak g jejalan...

dylla nak btao!berbaloi jugak lah maen netball sampai berluka2 bagai an,janji dapat menang  kepuasan..haha..pueh ke?xlah..sebab luke2 bagai2,akhirnye,kalah jugak...tak2..dapat no4..kire okey lah tu ek..bak owg kate,biar bersusah2 dulu,bia bersenang2 jap lagi...pe nye pepatah ntah...men under pe?alah,fakulti je,mane mampu g jaoh2...POYO baik je an..lalala...yelah,dylla penah bertekad,no NETBALL...tapi bile tengok owg men,ase cam besh je...same gak cam ni..no MENARI..tapi bile ade bukak sal tarian ni,nak je pegi join..haeh!xsupe bikin betol...serabai je..haha...aaahhh...pasni,xde NO bagai,YES je,sebab baru xde dah interesting kat mende camtu...ngek!okeh,abeh dah merapu..nak tengok kasot baru dylla?jeng2..comel je an..hehe..tata!

No comments: