note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, March 10, 2011

orang ke hantu??

arini dylla nak pikir sampei botak tao...yelah...pertame,dylla tido lambat2 giler semate nak study fA,sebab ade test an..agak lah stady then bile jawab..emm...xbley jgk plus lagi bile tanye dak2 ni,jawapan laen...huh,sedih giler...adoi..pe lah...kedua nye,sebab IC dylla ilang,xtao letak mane...lupe haeh...then dok punggah atas meja,katil,bawah katil,lam lemari,kete...jawapan tetap same. 'takde!'..pastu,cuak dah ni,agak2 lah,IC kot,lao ilang betol2 naye...RENYAH orang kate an...pastu,elok je dylla letak buku atas meje,pastu ade la 3 saat dylla pusing tempat len,bile usha blek...'ade kat atas meja'..cuak weh...ketigenye,dylla sangat pelupe tao skg..contohnye,kawan2 dylla yang dulu nye sekolah rendah same2,dylla ley lupe langsong2...seyes!tapi bia lah,doyang pon xegat kat dylla..hahaha...

nape ni!
nape ni!
nape ni!
nape ni!
nape ni!

senang cite,dylla rasa ade perubahan dalam diri ni..ade hantu kah??heee...tolong..dylla an,terkilan sangat tao..dylla teringin je nak jadik dak pandai sbb?nanty lao korang xtao lam test,dylla nk ley bagi korang tiru...ni,jadik dak kurang pandai,sume pandang sebelah mate je..seyes!terase beb...pastu,takde masalah bagi dylla lao lecturer nak bahagi ke darab ke tolak ke markah dylla yang banyak tu...kah2..lagi satu,nak jadik dak rajen,ley wat assgment,pastu,korang nak copy2 pon bley,eklas tao,pastu bile lecturer mintak keje,'nah...'..waaa..teringin giler2!ase cam sket lagi je nak giler..apekah tahap dylla ni?stress ka?atao pon..jeng2!keliru kot...

Sorry Myspace Comments


2 comments:

mushiqbal said...

jgn sedey2 hu3

dylla bakri said...

xseday..tp takot!uwaa..