note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, March 15, 2011

nak kaple mesti cantek kau memang da bomb ke?

korang2,korang penah tengok cermin x?haha..pentipu ye kalaw memasing xpenah tengok,cubet laju2 ah...kalaw,korang tengok cermin,penah x puji diri?penah lah tu,senyum2 kambing je depan cermin,pastu kate "comel nye dylla..."hahaha...ngek ! tu dylla tibe2 dalam mood sengal,pasan je an...malu2 !ala,tu lao gegel,yelah pasan depan cermin sorang2,tapi lao boboy yang dylla kenal sume pakat kate "ala,bese lah,encem...."..pergh !ngade an..haha..sudah2...

dylla nak tanye,gegel ngn boboy korang pe cite?teringin giler nak dengar kesah sweet korang(kesah first date je,yang len simpan2...haha),haaaa,mesty korang suke dy sebab...

dy CANTEK camni ek??

cantek cam luna maya ke??

ke dy yang jenis sexy cmni??

sexy cam dot3 !

auu...sori!
ataw pon,yang bertudung liput gini ye?alala.....


haaa...the change in your hand..ops,tagline iklan pe ntah...lupe2..haa..ala,selingan je picture kat atas ni,encik google kan ade,click je,dy keluar sume,an2?dylla nak tanye,nak kapel,kne cantek2 ke?alaa,cian at gegel yang xcantek tu..yelah,setiap orang laen-laen citerase an. haeh,hot lah gini lao sume taste same,jap2 g ade pulak yang kate 'awek kaw,awek aku..'..haeh,tidak pade kegadohan satu jantina merebot kan jantina len...haeh,,wat cool sudeh..anda gegel yang comel,sure dapat yang lebih better,lao yang boboy,'kaw laki,kaw ley pilih mano2 kaw suko,apdehal gegel tu jgk kaw nak rebot...' hahahaha....ayat cam dah expert ! ops,expert ka?tidak2....sebab ex2 dylla ni mate rebot gadis kot...ngek ! meh dylla berbicara 'naseb baek lah kaw g ngorat owang len,pastu gegel tu reject kaw,heee....malu beb!' nak gelak pueh2...korang2,namo ye tak bersyukur k..ta bek..nanty dylla post entry lagi satu 'sal meseg motivate diri..'..sure korang akan pikir panjang...

oke..nak abeh ni,lao yang boboy,korang mesty suke tengok pic kat atas tu an,dylla nak pomot 'laki2 idaman...yeah'

farid kamil!besh...


alamak,jejaka jambu cikit2..
nak last ni...meh pipi sume...muaahhhhh!tata!

p/s:sowie entry ni lebih pade kesah boboy pade gegel..hehe!

1 comment:

H.A.N.I.S said...

wehh..gmbr seksi gler...tkut nak tgk..huhu...