note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, March 1, 2011

meh nk knl kn diri...

halu2..kopi ke milo..hehe..ari ni kn,dylla nk wat entry sal group "ex kapar batch '02"..haaa...lao yg berkenaan je leh carik group ni..nty dorang jenoh pikir,cpe lah korang ni...nk di jadik kn cite..cik gardenia??hurm...sememang nye ramai yg xdikenali ye...yelah...sekolah rendah dlu an,dylla baru masok skol tu darjah 4..jadik,idok le femes beno...cik gardenia  cik dylla atau pon cik Fadhilatul ahya anak encik Bakri name diberi..dulu2 kale an,dylla idok le cantek sgt,MENGGONG..(pergh,cam sekarang dah cantek je,kejadah nye)..tidak!erti kate len,selebet!dah name pon kanak-kanak rebina an...jap!

ni sye!senyum..(nampak gg yg comel)

egat dah??mesty xegat g an..hahaha...oke2...tak kesah pon korang tak egat dylla k..sbb dylla pon nk amek mase jugak nk egat kt korang...ade satu ari tu,hang out ngan intan idris ngn hikmar..mule2 memang dylla senyap berpikir,siapakah cik intan idris ni eh...jenuh pikir2...pastu,bile cik intan dah berkate2...memang teringat teros dy,pe orang kate.."mendapat"..hahaha...besh je hang out ritu...jap2,dylla usha at album,ade x pic...


jeng2....mase ni tersalah pilih muvee yang berunsurkan horny politik,..memang bosan gile kura2 lah...pastu,kami bertige,amek keputusan...lepak2 jap kt toilet...pastu,tibe2..ade pulak kate sepakat,nak out teros dari wayang tu...pe lagi..kami pon lepak2 mam eskem at lua...korang kenal an cik2 comel ni?pentipu je xkenal mereke....hek2...

oke2....sape yang x kenal dylla lagi..sile renung kan dan camat berkenalan ye...eley..xpe..ley wat relationship baru dengan korang...mungkin dylla ley dikenali fren baru korang...hehe..pade budak2 comot sekalian,dylla tak touching langsong korang xkenal dylla...maceh cb x halaw dylla..dan..maceh pade yang kenal dylla..muah2 pipi meh...hehe..jap!if korang ade beblog,follow mollow dylla tao..ley usha2 update2 korang...
korang. . . . . . . . . . . !


last pic ni...hehe..papai!daaa...nyte2...

2 comments:

kau kesah ke?? said...

ehehehe... selamat berkenalan ahahah. horny politik tu movie apa?

dylla bakri said...

nth...cte sal minyak nek turun..haha