note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, March 17, 2011

kenape dak skema HOT?

dak skema hot??ha..?eerkk?emm..?tang mane yang HOT nye poet...yelah...


Flirty Myspace Comments kenape dak skema HOT?

sebab yang pertama yang dylla tao,bile dak skema lalu,sume dok kate..'uish,dak pandai tu..',ops!.haha..ngek ! tapi betol lah.. nak hot jugak?

len kali jadik skema


Flirty Myspace Commentskenape dak skema HOT?

sebab yang kedua,bile golongan SKEMA yang pandai,sume ramai yang kagum an?bile result kelua..
'minah bin minon . . . . . . . 3.99>>tahniah..!

pergh,dekan sesaje,yang dak xbape skema,tiap2 sem kate 'subjek ni jugak kene repeat,hadoi,masak!'

len kali jadik skema!


Flirty Myspace Commentskenapa dak skema HOT?


haaa...bile dah berduyun2 dak skema dapat dekan,memang market beb,ade je dak yang nak jeling-juling usha kertas mase test,haha,..dylla lah tu...sengal !lao jadik skema,xyah juling2 nak usha kertas an?sebab semesty nye stady walopon sket an?haha..
len kali jadik skema!


Flirty Myspace Commentskenape dak skema HOT?

salu nye,biler dalam kelas,encik cikgu akan panggil name,ape lagi,'sesi mengeluarkan idea',time tu sume mahkluk2 akan tertundok malu secara automatik nye...dah tu,encik cikgu dah la xkenal,malah xnampak muke2 wahai makhluk yang tertundok sekalian,jadik siapakah yang akan jadik mangse??ce teke2...ala,mesty lah makhluk yang dok kat belakang2...nape?sebab,encik cikgu kenal para2 yang dok depan,so,dy nak jugak ngorat dak yang dok belakang...iaitu..kalangan dak yang tak skema...kan HOT tu...sebab xyah jawap soalan.. ngek!

len kali jadik skema!


hahaha...pe punye idea lah...and anyway,dylla ske dylla xskema..lao dylla skema,dylla xblaja kat university kat ganu dah...ntah2 dah ade kat new york ke...pergh!harapan tinggi...lalala...




Bye Myspace Comments

1 comment:

m0nera m0ntel said...

kahkah..seb bek aq skema,tu dok kt melaka..
kuikuikui