note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Saturday, March 19, 2011

jangan nak mudah sangat

hye2..entry ngarot lagi nijangan nak mudah sangat lah??kerek betol kaw dylla. hahaha. nak tao x pe maksod dylla ni?ye lah,kenape lah ade manusia senang sangat nak menyatakan yang dy tu sayang kat seseorang yang lain?arghh...serabai tol lah kaw ni...relax dylla ye!heeee...yelah an,mase2 dulu,mase dulu lah,watpe mao cakap perkataan 'i love u' bagai dah sekarang ni...tibe2 rasa benci giler2 tu muncul tao..agak2 korang rase x pe yang dylla ase...plish tolong rase jugak..hahaha...kali ni,dylla xkan tertipu dengan adegan jejaka jambol cam tu...sowie!dengan konpident nye,sebab dylla just tunggu sorang je yang cakap perkataan tu kat dylla..hahaha..gedik baik an!dah2..harap2,kaw bace ye entry dylla ni,and stop disturb me becoz im not a girl(tipu)..so,xpayah nak ber lebiu2 sangat...menci!(cakap dalam 1saat)..ngek!k selesai entry mengarot..hahaha... tatata!

Love Myspace Comments

Bye Myspace Comments




2 comments: