note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, March 22, 2011

gud luck my dear!

arrghh..sal si moncet lagi...sowie2..hahah....saje wat entry kat moncet ni ha..sebab dy nak present FINAL YEAR PROJECT..nak tao dy wat sal pe?jeng2...tanye dy lah...cian,seminggu ase sengalsengal badan pastu tido xcukup....alahai2,tu lah,wat keje last minit...cubet laju2 ah...xpe2..bende yang awak perlu wat selepas bace entry ni...


wat slide sampai perkataan 'THE END'

mandi dulu baru tido

bangun subuh esok pagi

mandi wangi2 plus senyum2 plus pakai kacak2 TP namo serabot2..

bace bismillah sebelom present k...senyum tu penting.. :)


dan last sekali,saye (dylla) sentiasa support awak di mane jua anda berade...pergh!jiwang..ops!hehe...nahhhh....bagi awak hug ngn eyom ni...(gambar semata2)hik2...

Hugs Myspace Commentsp/s:awak yang bear besar tu...hahaha...omel!

1 comment:

FATIN SYAFIQA said...

hye saya fatin. saya mmg comel
hahaha