note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Thursday, March 3, 2011

bagi sebab kenapa perlu sayang kat dy?

hye2...dylla saje2 je nak update entry ni...tibe2 je nak tuleh sal dy...huk2...sal sape eh?mucuk moncet dylla lah...jarang an dylla tuleh sal dy?cian at dy...hehe...

cube bagi sebab nape dylla terrrrrr-sayang kat dy eh?
(1)mungkin awak pandai amek aty...

betoi-btoi-btoi...selama dylla kawan dengan dy..xpenah lagi lah gadoh giler2...paling2 pon,dylla je yang teriak kt dy..haha...dy xpenah teriak pon...sebab kate nye.."lao awk sedih ley lah nanes,lao sye sedih?xkn nk nenas jgk...sye laki au..."..haha..ngade giler an awak!

(2)awak laki jaat di alam orbit...

haa??perogol misteri ke??tidak.........xmungkin dylla nak suke owg yg jaat an?haaiisshhh...maksod jaat di alam orbit ni,hanye dylla je tao..haha...mungkin anda xtao..an2??em..whatever..yang penting nakal+baik aty...bak kate kawan dylla an,"mencari lelaki yg budiman...."pe tu budiman??berbudi dan beriman...si moncet dylla??haiya...mesty lah....gud boy ni...

(3)awak xpenah kutuk saye betol2...

pecaye tak?awak tak penah kutuk saye?yeyay...awak nk medal x sempena award yang awak dapat?yelah...seyes x penah....saye pakai lah tudung cmne pon,baju selebet cmne pon...ble sye tye..."comel x...?"..pastu mesty awak kate comel sangat2....hahaha..cke2!tapi saye msty balas..."tipu...."..awak pon dah hafal skrip sye an?ngek tol!tp....tadi,pestyme awak kate saye kai tudung cm 'model MONGGOLIA'...jaat an?ala...tu pestyme pakai....awak kutuk lah banyak2 kali,makin awak kutuk,makin saye nk pakai,makin ramai owg minat saye tao x..jgn jeles!so,jgn kutuk...haha..gud!

p/s:xde pic...nty dylla msok kn...

(4)awak pelayan terhandal...

pelayan terhandal??wakakaka....bace ni dulu...bukan lah!satu sifat semulejdik dy ni,suke melayan pe yang owg kate...korang ley test kat dy ye nty,cite je pape...sbb nty dy angguk2 laopon xpaham..an2??hek2...tp ketidakpaham awak,awak ley jadik pendengar yang setia plus tukang selesaikan masalah saye....cke2!sebab...sume strategi awak tu berkesan giler...maceh awak!

(5)awak ajar saya camne nak terime kesalahan....

hmm..yang ni...camne nk cakap ye?xsume lah dy tego...ha..cume yang sekali tu yang dylla paling egat sampai bile2...sbab nye,dy drive nak klua simpang...dah name boboy an,berani sangat lah tu....KONON2 ley klua simpang dengan cekap dan tangkas....sekali dylla jerit.."tuuuu kete laju..."...cepat2 dy kate.."hey!jangan wat cmtu dah,lao awak jerit,saye terkejot,nty bla bla dot dot...."..uh,kne bebel!maceh awk...lao xkene mara,xde kan alam reality dah....an?

oke..sampai sini je..banyak je lagi nk tulis,...tapi namo tulis lah...sebab idea dah jadik batu...oke lah korang...tata!muah...last2..nak tengok pic mucuk moncet??jap...sebelom tu...dylla xtao nak cakap cne eh...tapi lam erty kate len...dylla ase cam lebih dari sayang giler kat mucuk moncet dylla ni...harap2 hubungan camni ni kekal...amen!


p/s_last entry tok mucuk moncet...tata!

1 comment:

H.A.N.I.S said...

huuuuuuuuuu~ wahhh nie dier mucuk moncet kamu~~~ heheheeee~~
[npe ble aku tgk muke dy tbe2 tringt azmi? wakakakaa]