note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, March 29, 2011

tak lah hebat mane!

waaa...lame gler xupdate,antara faktor2 tak update blog?guruh>sambar wayar tepon>tenet xde>pegi KL>penat...hehe...tara!kan dah update blek dah ni...

korang2..pe motif ek kalaw korang beli barang tu?perlu ke motif?haha..senget!perlu lah....bagi dylla lah,dylla dah bali kasot baru...omel!itam PINK...haha..nak jugak mention pink tu...nape ek beli kasot?nape2?sebab saje..haha..nty2 ley bawak g jejalan...

dylla nak btao!berbaloi jugak lah maen netball sampai berluka2 bagai an,janji dapat menang  kepuasan..haha..pueh ke?xlah..sebab luke2 bagai2,akhirnye,kalah jugak...tak2..dapat no4..kire okey lah tu ek..bak owg kate,biar bersusah2 dulu,bia bersenang2 jap lagi...pe nye pepatah ntah...men under pe?alah,fakulti je,mane mampu g jaoh2...POYO baik je an..lalala...yelah,dylla penah bertekad,no NETBALL...tapi bile tengok owg men,ase cam besh je...same gak cam ni..no MENARI..tapi bile ade bukak sal tarian ni,nak je pegi join..haeh!xsupe bikin betol...serabai je..haha...aaahhh...pasni,xde NO bagai,YES je,sebab baru xde dah interesting kat mende camtu...ngek!okeh,abeh dah merapu..nak tengok kasot baru dylla?jeng2..comel je an..hehe..tata!

Tuesday, March 22, 2011

gud luck my dear!

arrghh..sal si moncet lagi...sowie2..hahah....saje wat entry kat moncet ni ha..sebab dy nak present FINAL YEAR PROJECT..nak tao dy wat sal pe?jeng2...tanye dy lah...cian,seminggu ase sengalsengal badan pastu tido xcukup....alahai2,tu lah,wat keje last minit...cubet laju2 ah...xpe2..bende yang awak perlu wat selepas bace entry ni...


wat slide sampai perkataan 'THE END'

mandi dulu baru tido

bangun subuh esok pagi

mandi wangi2 plus senyum2 plus pakai kacak2 TP namo serabot2..

bace bismillah sebelom present k...senyum tu penting.. :)


dan last sekali,saye (dylla) sentiasa support awak di mane jua anda berade...pergh!jiwang..ops!hehe...nahhhh....bagi awak hug ngn eyom ni...(gambar semata2)hik2...

Hugs Myspace Commentsp/s:awak yang bear besar tu...hahaha...omel!

yeyey esok result kelua!


adek2 ku..gud luck ye esok..mesty korang2 takot an?esok keluar RESULT SPM...an2?ehem2...kak dylla nak doa kan,korang lulus dengan cemerlang okeh..

adek2 nak sambong belajar tak lepas ni?lepas SPM ni?mesty korang nk sambong belajo sebab nak kejar cita2 korang kan?tipu lao xde cite2...hee...

UITM?waa...besh an lao dapat belajo kat sane?tapi frust result terok?haaa...jum2..ce click2 kat cini..tot-tot..dah click citu??nak tengok program pe yang ditawarkan?tekan tit-tit..

korang nak tao x?advantage nye kolej ni,korang belajar kat kolej ni,tapi korang akan dapat graduate same tempat,same baju dengan bebudak UITM...pergh....heaven kot lao dapat grad...korang mesty suke an lao dapat U yang hebat2?hehe..lao nak lagi senang capai cite2 korang tu,pe kate kat UPU tu korang ubuh UMT...(bukan pomot,U ak tu..)..

ape2 pon,korang bace dengan berbesar hati..dengan ketulusan jiwe...jangan sedih2 bagai...mesty ade penyelesaian nye lah...oke?kalaw boley,tinggalkan no fone kat akak..xpon,korang contact kat no ni...

Mister Potato : 0126063106(abg fakharuddin)

p/s_tinggalkan no fone kat inbox FB keh..
cik gardenia
mister potato

Sunday, March 20, 2011

aku ke yang patot masok mahkamah??

yelah2,dylla je lah yang salah an?hahaha...sowie...mukadimah je owg kate an...eeh...sebenarnye,tengah pikir2,ape kate korang if korang cakap dengan seseorang laen,tapi dy xpandang muke korang langsong2 lah..kire cam cakap ngn CIMO lah jgk(bear dylla)..yelah,macam cakap satu hala cam tu...adekah kaw xnampak ak sebab ak invisible?haeh,ni bukan skype nak invisible bagai an der...mungkin kah jua kaw ngumpat ak,tapi xnak ngaku?alalaa...btao je lah...xmarah kaw langsong,if betol salah dylla yang kaw suko bonar tu an,dylla banje eskem..nak2??(dah cam rasuah je nie)huk2..bukan rasuah,sebab dylla dah malas nak gado2 pasal kawan kaw tao x?kiter dah besar(dylla je) pikir lah mane yang terbek,plish be mature..plish..marayu2 sambil wat muke nak muntah..hahaha...oke2..hope ko bace ye,ade mate an?melihat lah dengan sepueh nye..muah2!


Emo Myspace Comments



Bye Myspace Comments

Saturday, March 19, 2011

jangan nak mudah sangat

hye2..entry ngarot lagi nijangan nak mudah sangat lah??kerek betol kaw dylla. hahaha. nak tao x pe maksod dylla ni?ye lah,kenape lah ade manusia senang sangat nak menyatakan yang dy tu sayang kat seseorang yang lain?arghh...serabai tol lah kaw ni...relax dylla ye!heeee...yelah an,mase2 dulu,mase dulu lah,watpe mao cakap perkataan 'i love u' bagai dah sekarang ni...tibe2 rasa benci giler2 tu muncul tao..agak2 korang rase x pe yang dylla ase...plish tolong rase jugak..hahaha...kali ni,dylla xkan tertipu dengan adegan jejaka jambol cam tu...sowie!dengan konpident nye,sebab dylla just tunggu sorang je yang cakap perkataan tu kat dylla..hahaha..gedik baik an!dah2..harap2,kaw bace ye entry dylla ni,and stop disturb me becoz im not a girl(tipu)..so,xpayah nak ber lebiu2 sangat...menci!(cakap dalam 1saat)..ngek!k selesai entry mengarot..hahaha... tatata!

Love Myspace Comments

Bye Myspace Comments




Friday, March 18, 2011

bungau!

tao x anda bungau tu pe?bungau tu ak pon xtao..haha..senget je...yelah,nak btao,ak ni sengal giler doe..xpaham bahase+susah nak terime teguran...pergh...kaw egat kaw wanita terhebat ke ha dylla??heeee...serabai tol..sudah..pasni,lao ade owg tego kesalahan kaw,kaw patot banje dy makan ke,banje kek ke..jangan nak tarik muka sangat lah..nanty2,sume dok lari 100 meter..wakaka...arrghh....sorie,tengah serabai giler ni...tolong!plish change me to mish perfect..tapi bagus gak xjadik mish perfect,sebab boboy kaw an dah mister perfect...i like!haha...serabai!

Sorry Myspace Comments

Thursday, March 17, 2011

kenape dak skema HOT?

dak skema hot??ha..?eerkk?emm..?tang mane yang HOT nye poet...yelah...


Flirty Myspace Comments kenape dak skema HOT?

sebab yang pertama yang dylla tao,bile dak skema lalu,sume dok kate..'uish,dak pandai tu..',ops!.haha..ngek ! tapi betol lah.. nak hot jugak?

len kali jadik skema


Flirty Myspace Commentskenape dak skema HOT?

sebab yang kedua,bile golongan SKEMA yang pandai,sume ramai yang kagum an?bile result kelua..
'minah bin minon . . . . . . . 3.99>>tahniah..!

pergh,dekan sesaje,yang dak xbape skema,tiap2 sem kate 'subjek ni jugak kene repeat,hadoi,masak!'

len kali jadik skema!


Flirty Myspace Commentskenapa dak skema HOT?


haaa...bile dah berduyun2 dak skema dapat dekan,memang market beb,ade je dak yang nak jeling-juling usha kertas mase test,haha,..dylla lah tu...sengal !lao jadik skema,xyah juling2 nak usha kertas an?sebab semesty nye stady walopon sket an?haha..
len kali jadik skema!


Flirty Myspace Commentskenape dak skema HOT?

salu nye,biler dalam kelas,encik cikgu akan panggil name,ape lagi,'sesi mengeluarkan idea',time tu sume mahkluk2 akan tertundok malu secara automatik nye...dah tu,encik cikgu dah la xkenal,malah xnampak muke2 wahai makhluk yang tertundok sekalian,jadik siapakah yang akan jadik mangse??ce teke2...ala,mesty lah makhluk yang dok kat belakang2...nape?sebab,encik cikgu kenal para2 yang dok depan,so,dy nak jugak ngorat dak yang dok belakang...iaitu..kalangan dak yang tak skema...kan HOT tu...sebab xyah jawap soalan.. ngek!

len kali jadik skema!


hahaha...pe punye idea lah...and anyway,dylla ske dylla xskema..lao dylla skema,dylla xblaja kat university kat ganu dah...ntah2 dah ade kat new york ke...pergh!harapan tinggi...lalala...




Bye Myspace Comments

Tuesday, March 15, 2011

nak kaple mesti cantek kau memang da bomb ke?

korang2,korang penah tengok cermin x?haha..pentipu ye kalaw memasing xpenah tengok,cubet laju2 ah...kalaw,korang tengok cermin,penah x puji diri?penah lah tu,senyum2 kambing je depan cermin,pastu kate "comel nye dylla..."hahaha...ngek ! tu dylla tibe2 dalam mood sengal,pasan je an...malu2 !ala,tu lao gegel,yelah pasan depan cermin sorang2,tapi lao boboy yang dylla kenal sume pakat kate "ala,bese lah,encem...."..pergh !ngade an..haha..sudah2...

dylla nak tanye,gegel ngn boboy korang pe cite?teringin giler nak dengar kesah sweet korang(kesah first date je,yang len simpan2...haha),haaaa,mesty korang suke dy sebab...

dy CANTEK camni ek??

cantek cam luna maya ke??

ke dy yang jenis sexy cmni??

sexy cam dot3 !

auu...sori!
ataw pon,yang bertudung liput gini ye?alala.....


haaa...the change in your hand..ops,tagline iklan pe ntah...lupe2..haa..ala,selingan je picture kat atas ni,encik google kan ade,click je,dy keluar sume,an2?dylla nak tanye,nak kapel,kne cantek2 ke?alaa,cian at gegel yang xcantek tu..yelah,setiap orang laen-laen citerase an. haeh,hot lah gini lao sume taste same,jap2 g ade pulak yang kate 'awek kaw,awek aku..'..haeh,tidak pade kegadohan satu jantina merebot kan jantina len...haeh,,wat cool sudeh..anda gegel yang comel,sure dapat yang lebih better,lao yang boboy,'kaw laki,kaw ley pilih mano2 kaw suko,apdehal gegel tu jgk kaw nak rebot...' hahahaha....ayat cam dah expert ! ops,expert ka?tidak2....sebab ex2 dylla ni mate rebot gadis kot...ngek ! meh dylla berbicara 'naseb baek lah kaw g ngorat owang len,pastu gegel tu reject kaw,heee....malu beb!' nak gelak pueh2...korang2,namo ye tak bersyukur k..ta bek..nanty dylla post entry lagi satu 'sal meseg motivate diri..'..sure korang akan pikir panjang...

oke..nak abeh ni,lao yang boboy,korang mesty suke tengok pic kat atas tu an,dylla nak pomot 'laki2 idaman...yeah'

farid kamil!besh...


alamak,jejaka jambu cikit2..
nak last ni...meh pipi sume...muaahhhhh!tata!

p/s:sowie entry ni lebih pade kesah boboy pade gegel..hehe!

Tsunami JEPUN disebalik Al-Quran


1. Tarikh yg berlaku adalah pada  11/3/2011 bersamaan 6 RabiulAkhir 1432 Hijah or 6/4/1432.
2. so dengan tahun 1432 di pecahkan 14 || 32.
3. Jawapanya Jujuz ke 14 Quran.
4. Dan bulan 4. 

Rahsia  angka tahun ini :  Jujuz 14 Ayat Quran ke 4. 

Rujuk di Quran. 

1. Jujuz 14 bermula pada surah Al-Hijr, dan ayat ke  4 dari surah AL Hijir menyatakan

"Dan kami tidak membinasakan suatu negeri, melainkan sudah ada ketentuan yang tetap baginya". 

2. Rahsia seterusnya yang menunjukan Malapetaka ini akan berlaku di Jepun ialah dengan kedudukan Jepun dan Wilayah Seedai pada kedudukan geografi bg ( Jepun : Latitiude 36, Longtitude 138)

so dlm 1432, 14 dh di ketahui Jujuz Al Quran. maka yang di pecahkan 14 || 32 so di pecahkan lagi 3|2 ,so now secret no adalah 3. 

di ambil pula lokasi latititude dan longitude. 

3+6+1+3+8 = 21
so next 2+1 = 3
proved *. yg di maksudkan dengan no 3 adalah negara jepun. 

Dan di dalam jepun jugak terdapat banyak wilayah.. maka wilayah yang akan di turunkan malapetaka itu ? Wilayah Seedai pada kedudukan geografi Latitiude 38'15 dan Longtitude 140'53

makan 3+8+1+5+1+4+0+5+3 = 30 
so next 3+0 = 3. 
*proved wilayah yang tuhan maksudkan dgn angka 3 adalah Wilayah Seedai di Jepun. 

3. Rahsia seterusnya dengan tarikh 6

msa yang di laporkan oleh Jabatan Metrologi Rusia.. gempa bumi berlaku pada masa 1446 waktu Jepun.. 

so 1+4+4+6 =15 
so next 1+5 = 6
*proved 6 membawa maksud masa yang akan berlaku. 

4. Dah yang seterusnya 1432 apabila di pecahkan 14||32, kini di ambil pula angka 14 dan di pecahkan 1||4 , maka angka satu boleh di kelaskan sebagai permulaan hari. maksudnya di dalam Islam Jumaat adalah hari pertama dalam minggu itu. so angka satu memberi maksud malapetaka itu akan berlaku pada hari Jumaat. 

5. Lihat.. betapa benarnya ayat al quran. segala yang  di nyatakan tetap berlaku. walaupun suduh berabad kitab Quran di turunkan. 

6. Walaupun zaman berubah sejauh mana sekalipun.. Al-Quran tetap bagi sepanjang zaman. 
7. Di percayai banyak lagi rahsia yang masih tidak dapat di ketahui di dalam tarikh ini. namun sekadar ini pun telah membuatkan kita lihat dengan mata kita sendiri betapa mulia Al-Quran. dan segala yang di ungkapkan di dalamnya
8. WauAllahhu Allam. 

Di persilakan untuk share. bg mengingati kite kembali tentang segala perkara yang terkandung di dalam Al-Quran adalah benar buat selamanya. mahupun di dunia atau pun akhirat.

korang...tdi dylla usha2 fb je..tbe terbace ni....nk share?tekan cini.. maceh!

Sunday, March 13, 2011

mane satu owner?

korang!entry ni dylla nk tuleh sal lagu ni...besh an...dylla layan kan aje....

eeh??pe gado2 ni...xpaham..yelah,kat youtube an,ade yang kate lagu apit,ade yang kate wan bai...haeh...sal lagu pon ley gado siap berpackage maki2 lagi...jum usha pe doyang dok gado...











nak tao spe dy?click cini..yang ni video yang ade wan bai nyanyi




yang atas ni lak,dylla amek kat cini lak...korang tgk lah tao..ade" lagu luahan hati versi kristal"

tapi,mane2 pon,dylla suke jugak...lagu cam layan pale...haha...oke!selamat mendalami!




Share Musicc

Saturday, March 12, 2011

pink ni jambu?

tadi...baru perasan,yang sebeanrnye blog dylla dikelilingi warne pink...pening2....ade suggestion nk tuka pape x??pening dengan warne ni..tolong!

Thursday, March 10, 2011

orang ke hantu??

arini dylla nak pikir sampei botak tao...yelah...pertame,dylla tido lambat2 giler semate nak study fA,sebab ade test an..agak lah stady then bile jawab..emm...xbley jgk plus lagi bile tanye dak2 ni,jawapan laen...huh,sedih giler...adoi..pe lah...kedua nye,sebab IC dylla ilang,xtao letak mane...lupe haeh...then dok punggah atas meja,katil,bawah katil,lam lemari,kete...jawapan tetap same. 'takde!'..pastu,cuak dah ni,agak2 lah,IC kot,lao ilang betol2 naye...RENYAH orang kate an...pastu,elok je dylla letak buku atas meje,pastu ade la 3 saat dylla pusing tempat len,bile usha blek...'ade kat atas meja'..cuak weh...ketigenye,dylla sangat pelupe tao skg..contohnye,kawan2 dylla yang dulu nye sekolah rendah same2,dylla ley lupe langsong2...seyes!tapi bia lah,doyang pon xegat kat dylla..hahaha...

nape ni!
nape ni!
nape ni!
nape ni!
nape ni!

senang cite,dylla rasa ade perubahan dalam diri ni..ade hantu kah??heee...tolong..dylla an,terkilan sangat tao..dylla teringin je nak jadik dak pandai sbb?nanty lao korang xtao lam test,dylla nk ley bagi korang tiru...ni,jadik dak kurang pandai,sume pandang sebelah mate je..seyes!terase beb...pastu,takde masalah bagi dylla lao lecturer nak bahagi ke darab ke tolak ke markah dylla yang banyak tu...kah2..lagi satu,nak jadik dak rajen,ley wat assgment,pastu,korang nak copy2 pon bley,eklas tao,pastu bile lecturer mintak keje,'nah...'..waaa..teringin giler2!ase cam sket lagi je nak giler..apekah tahap dylla ni?stress ka?atao pon..jeng2!keliru kot...

Sorry Myspace Comments


laman twitter ni ape??

hye2...sekarang kan dunia maju sesgt berbanding dulu kale..nak dpt tenet pon ley tenat au...tgk skg,macam2 laman sosial ade..,cam twitter,tagged,myspace,facebook....tao2 an?ase2 korang pon ade....tpi,sesusah2 tagged,bagi dylla susah lagi twitter...xtao np...dylla ade je twitter,sebab member dylla soh sign up..


Emo Myspace Comments

em...pe yang dylla nampak an,twitter ni cam cakap sorang2 tao..mybe lah dylla xramai follower,sebab tu xbesh kot...lagi pon,dylla xrety sgt2...tengok cam ramai owg kate,twitter besh je...tpi nape dylla xrase...uwaa...ley x korang ubah persepsi dylla..plish!tolong eh...ley la...ley la...maceh!tolong pe?tolong ajar cne nak wat twitter ni besh cam korang...muah!


Wednesday, March 9, 2011

jangan mara lame2 tao!

hye2...dah lame giler2 dylla tak hupdate an. Ari ni dylla nk hupdate pasal......"HARI GERAM SESORANG"...haaaaa..sebab dylla je yang geram arini..sgt2!hee..oke..lupekan pasal geram tu...arini sebenar2nye dylla satu kelas ade appointment dengan constructor yang wat pojek tu an....nak di jadik-kan cerite geyam-geyam kucing ni,dylla kol dy tu xangkat2...macam2 perasaan yang bercampor baur ni...sabar dylla,SABAR...xtao nk gambar kan...huh!nk di jadik kn cite lagi...dylla amek keputusan mao pegi u nek moto...MOTO??bia betol dylla ni...tapi dylla tekad jugak..janji xley di mungkiri..betol x?sebab nye,esah nak pegi sekali dengan dylla...jadik,ape2 cara sekali pon,dylla kene sampai u jugak... TEKAD!

tup2..ade sorang housemete dylla ade kat umah..jadik,dylla pon berhasrat pinjam moto dy..."err..bley ke bawak moto ?cuak+trauma+takot...sume ade...huk2..try je lah...."nak tao nape dylla trauma??sebab nye,seingat dylla,mse form 4 kot,dylla try bawak moto then TONGKAT tu xnek kan,jadik,bila masok simpang,dylla tergenlincir then.....ops!terlanggar taman jiran!hahaha...tapi sebab segan nak btao excident tadi...dylla cover line clear masok blek air,g cuci luke kat kaki...banyak woo darah..takot2!

oke2..setelah memakai helmet itam dengan menggalas lappy yang tersayang...dylla bersiap sedia!uh...dylla xegat doa nek kenderaan jadik,BISMILLAH(betol ke?) pon oke je....tapi,pe yang dylla nak tekan kan di sini...'bila kemahuan melebihan segalanye.....macam2 ley jadik'..

perjalanan ke U masih jaoh...dylla syok2 hirup udara tepi pantai..tibe2 ade kete lalu...'laju then....aauuuu!dy percik air lecah kat dylla...'uwaaaa...xley terime beb!tao lah nek moto je..jangan le wat gitu bro..kat situ terjadik nye tragedi basah membasah...xpasal2 dylla termandi lecah...eeyak!adoi.


.psst..pic baby ni pic semata..haha..comel an..

sesampai je kat umah esah..fuh!naseb bek dy xmayah..cuak gak ah..hehe..setibenye U..ehmm jam kol 12.50 dah....late giler!oke..amek mase sket edit2 sal pojek tu,discuss sket ngn constructor tu...then!balek umh....tyme makan sudah tibe..lapar giler lah...nasi ayam je rezeki dylla arini..alamak,cuak datang semule,yelah nk blek an...heee...xpe,dylla niat,mao blek umah je..xkemane2 dah...sepanjang perjalanan,dylla senyum lebar2!pe motif?sbb dylla penunggang tanpe lesen moto...hahaha..dah pikir dah,if dy taan,nk tunjuk muke konpiden yang xwat salah...wat muke comel sudah..camni...


ops!ni muke comel ke muke takot?konpius2.. :)
then,akhirnye...dylla sampai kat umah dylla yang cantek tu ha...penat!uh...maceh lah wak sebab xangkat fone...sedih tao!sob..sob..sob..lagi pon,dylla dah ade pengalaman baru..yay!dylla dah xtrauma nak nek moto...hooray!sampai dengan selamat...

nasihat dylla..korang wajib belajar bawak moto ngn kete...if ade kecemasan cam dylla ni,senang an....oke!tata..muah!


p/s:pic sampingan...usha jum..
p/s:nina bell...sowie..sb pe?nth....tapi nampak wak cm mara sye..huk2...tapi dah xmara an??haha..sye tao wak tgh bce blog sye...hehe..muah!

sumber:google
cik empunye moto:cik dayah

Saturday, March 5, 2011

kalo kecewe gile meroyan..kome wat pe??

ce teke dylla baru balek dari mane??huh!mesty lah baru blek dari mane2.....huh...dylla lapar gile2....sape nak teman dylla....lam idop dylla an,dylla xsuke kene tinggal..."what the hell of u lah dylla....ngade gile lah dylla ni...."sebelah aty yang jaat berkate....ape dylla mepek ni...adush!

oke2...dylla nk cakap ni...sile bace dengan tenang...dylla an,lao kecewe gile meroyan,pe eh dylla wat???haaa...baru je tadi dylla kecewe gile meroyan....sebab pe ek??ade lah...jeng2...almaklom lah...bile bende yang kt lam otak ni xjadik,tu pasal kecewe gile tu.dylla ase unty2 ngn uncle2 sekalian pon cam dylla jugak an....jgn pentipu ye...

tepat kol 10 malam tadi....
minyak kete dylla ase ade lah separoh lagi....jadik,dylla amek keputusan....mao jalan-jalan abeh kan mase+minyak!wakaka....memang ekot pale giler2 lah....nak di jadikan cite...pusing berkali2 kat rondebot yang ade batu tulis2 tu....sb blur..."kemane kah harus ku pegi..."pastu,dah penat ronde2....tekad mao balek...tersenyum ku sendirian bile ade ambulans nak lalu....tbe2 teringat kenangan lalu.....wah!bermadah....xde maknenye!oke....agak2 nak sampai umah dah....dylla tibe2 ase nak pusing telok ketapang....nak usha2 pe yang ade.pusing punye pusing...xde mende!haeh....dah tu..."balek je lah....."hmmm...kot ye balek....hahaha...tidak!sekali lagi....nampak simpang g telok ketapang....tp kali ni,ter-belok kt simpang telok ketapang...haha...usha2!uh...xde mende pon...tpi kali ni,dylla mao tambah kan kehebatan skill mendrive ye kawan2...tp ternyata..dylla hebat sengal!waaaa....yelah...bumper banyak giler,tp dylla TER-drive pelan je..agak2 100km/j...sakit jiwe lao ade penompang ni...naseb bek sorang2....memang layan pale beb!

k lah korang..tbe2 xlarat nk meneruskn entry ni..tata!

Thursday, March 3, 2011

bagi sebab kenapa perlu sayang kat dy?

hye2...dylla saje2 je nak update entry ni...tibe2 je nak tuleh sal dy...huk2...sal sape eh?mucuk moncet dylla lah...jarang an dylla tuleh sal dy?cian at dy...hehe...

cube bagi sebab nape dylla terrrrrr-sayang kat dy eh?
(1)mungkin awak pandai amek aty...

betoi-btoi-btoi...selama dylla kawan dengan dy..xpenah lagi lah gadoh giler2...paling2 pon,dylla je yang teriak kt dy..haha...dy xpenah teriak pon...sebab kate nye.."lao awk sedih ley lah nanes,lao sye sedih?xkn nk nenas jgk...sye laki au..."..haha..ngade giler an awak!

(2)awak laki jaat di alam orbit...

haa??perogol misteri ke??tidak.........xmungkin dylla nak suke owg yg jaat an?haaiisshhh...maksod jaat di alam orbit ni,hanye dylla je tao..haha...mungkin anda xtao..an2??em..whatever..yang penting nakal+baik aty...bak kate kawan dylla an,"mencari lelaki yg budiman...."pe tu budiman??berbudi dan beriman...si moncet dylla??haiya...mesty lah....gud boy ni...

(3)awak xpenah kutuk saye betol2...

pecaye tak?awak tak penah kutuk saye?yeyay...awak nk medal x sempena award yang awak dapat?yelah...seyes x penah....saye pakai lah tudung cmne pon,baju selebet cmne pon...ble sye tye..."comel x...?"..pastu mesty awak kate comel sangat2....hahaha..cke2!tapi saye msty balas..."tipu...."..awak pon dah hafal skrip sye an?ngek tol!tp....tadi,pestyme awak kate saye kai tudung cm 'model MONGGOLIA'...jaat an?ala...tu pestyme pakai....awak kutuk lah banyak2 kali,makin awak kutuk,makin saye nk pakai,makin ramai owg minat saye tao x..jgn jeles!so,jgn kutuk...haha..gud!

p/s:xde pic...nty dylla msok kn...

(4)awak pelayan terhandal...

pelayan terhandal??wakakaka....bace ni dulu...bukan lah!satu sifat semulejdik dy ni,suke melayan pe yang owg kate...korang ley test kat dy ye nty,cite je pape...sbb nty dy angguk2 laopon xpaham..an2??hek2...tp ketidakpaham awak,awak ley jadik pendengar yang setia plus tukang selesaikan masalah saye....cke2!sebab...sume strategi awak tu berkesan giler...maceh awak!

(5)awak ajar saya camne nak terime kesalahan....

hmm..yang ni...camne nk cakap ye?xsume lah dy tego...ha..cume yang sekali tu yang dylla paling egat sampai bile2...sbab nye,dy drive nak klua simpang...dah name boboy an,berani sangat lah tu....KONON2 ley klua simpang dengan cekap dan tangkas....sekali dylla jerit.."tuuuu kete laju..."...cepat2 dy kate.."hey!jangan wat cmtu dah,lao awak jerit,saye terkejot,nty bla bla dot dot...."..uh,kne bebel!maceh awk...lao xkene mara,xde kan alam reality dah....an?

oke..sampai sini je..banyak je lagi nk tulis,...tapi namo tulis lah...sebab idea dah jadik batu...oke lah korang...tata!muah...last2..nak tengok pic mucuk moncet??jap...sebelom tu...dylla xtao nak cakap cne eh...tapi lam erty kate len...dylla ase cam lebih dari sayang giler kat mucuk moncet dylla ni...harap2 hubungan camni ni kekal...amen!


p/s_last entry tok mucuk moncet...tata!

Wednesday, March 2, 2011

sowie korang

dylla pikir,dylla patot stop ber hupdate+berblogwalking+berpikir sal bebelog....(sementara)...sbb nye?jeng2....hehe...final sudah nk dekat...pastu,banyak keje grouping lah....sekarang ni tengah bz2 pasal nk wat audit au...pening giler....keje yang memerlukan masa yang banyak plus tenage yang mencukupi untuk membuat audit2 menggunakan excel...excel??uwa...lao xjadik formula tu,memang ase nak bagi owg makan kaki eskem je...hahaha...oke..sampai sini je ye...nti,dah dylla ade mase..dylla update lagi...(padehal,pagi tadi dok pikir nak update pe...haha)

tata!muah......

Tuesday, March 1, 2011

meh nk knl kn diri...

halu2..kopi ke milo..hehe..ari ni kn,dylla nk wat entry sal group "ex kapar batch '02"..haaa...lao yg berkenaan je leh carik group ni..nty dorang jenoh pikir,cpe lah korang ni...nk di jadik kn cite..cik gardenia??hurm...sememang nye ramai yg xdikenali ye...yelah...sekolah rendah dlu an,dylla baru masok skol tu darjah 4..jadik,idok le femes beno...cik gardenia  cik dylla atau pon cik Fadhilatul ahya anak encik Bakri name diberi..dulu2 kale an,dylla idok le cantek sgt,MENGGONG..(pergh,cam sekarang dah cantek je,kejadah nye)..tidak!erti kate len,selebet!dah name pon kanak-kanak rebina an...jap!

ni sye!senyum..(nampak gg yg comel)

egat dah??mesty xegat g an..hahaha...oke2...tak kesah pon korang tak egat dylla k..sbb dylla pon nk amek mase jugak nk egat kt korang...ade satu ari tu,hang out ngan intan idris ngn hikmar..mule2 memang dylla senyap berpikir,siapakah cik intan idris ni eh...jenuh pikir2...pastu,bile cik intan dah berkate2...memang teringat teros dy,pe orang kate.."mendapat"..hahaha...besh je hang out ritu...jap2,dylla usha at album,ade x pic...


jeng2....mase ni tersalah pilih muvee yang berunsurkan horny politik,..memang bosan gile kura2 lah...pastu,kami bertige,amek keputusan...lepak2 jap kt toilet...pastu,tibe2..ade pulak kate sepakat,nak out teros dari wayang tu...pe lagi..kami pon lepak2 mam eskem at lua...korang kenal an cik2 comel ni?pentipu je xkenal mereke....hek2...

oke2....sape yang x kenal dylla lagi..sile renung kan dan camat berkenalan ye...eley..xpe..ley wat relationship baru dengan korang...mungkin dylla ley dikenali fren baru korang...hehe..pade budak2 comot sekalian,dylla tak touching langsong korang xkenal dylla...maceh cb x halaw dylla..dan..maceh pade yang kenal dylla..muah2 pipi meh...hehe..jap!if korang ade beblog,follow mollow dylla tao..ley usha2 update2 korang...
korang. . . . . . . . . . . !


last pic ni...hehe..papai!daaa...nyte2...