note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, February 1, 2011

gadis semase!

hye korang2..ble cakap2 sal gadis...mesty ade yg terlintas yg ckp,"ow,comel je"..tp cbe ckp pompuan ke o betina...mesty owg kate "msty peragai cm jadah"..hahaha..tol x?haish!ta bek...dylla pon gegel...dylla tao,pe gegel ase ble sesorang tu di pgl "betine"...huh!mayah tol..hahaha..oke2...sambong2...senonye nye an,dah name pon gadis...msty ade macam2 perangai nye....cam yg dylla tgk stu isu sbelom dylla wat entry ni.."gel bertudung tp jaat vs gel freehair tp bek"...em...mcm2 je komen yg ade...tp dylla tertarik kt dua komen ni...

pengomen:gegel!

pengomen:boboy

hahaha...sume dah ade jwpn nye kt atas ni..dylla pon xrety nk ulas..hehe..tp pe yg dylla tgk,ramai kate,xkesah pon freehair ke tudung ke..sb nye,kadang2 yg bertudung pon xsmesty nye bek an?haa...haa..hhaa..jgn pk sume cmtu eh...bg dylla lah,cmne pon gegel tu,si boboy berhak memilih kn,yg mne dy ske...jgn lah kutuk sane sini..jap2 g,kamo yg dapat...awas ye...hehe..

xske gadis gedik??alah2....tu salu nye 80% laki yg ckp gtu...20% lg mne eh?haha...15% tu gegel yg salu ckp..tu pon sb lao,bf dy kne kacaw..xpon,kne reject....hahaha...btol x?5% lg akn ckp,"redha je"..hahaha....tp kn...gedik2 pon,si boboy ni jgk cke...kutuk2 pon,jap2 g jdik awek....xpaham..hahaha...tu lah...xbek kutuk..len kali lao jupe gegel cmni ckp kuat2 je.."sile tingkatkn lg,blom power tu"..haih..mao mnyirap gegel tu kn...dylla bukan pe,dylla pon bukan le bek sgt,dylla gedik jgk...n dylla ske cmni...ade kale kte kne gedik..yeah!tp namo gedik2 smpei gode ye...namo2 ye gegel....

oke lah gegel ngn boboy sume....dah abeh dah bebelan dylla....tata!tglkn tapak kaki anda ye..hehe!

9 comments:

H.A.N.I.S said...

gedik itu comey ape.. n seksi juge~ hahaha

dylla bakri said...

hehehe..btol!

ツ Fatin said...

isu ko ni salu aku dgr,isu bertudung ke baik ke itu tuhan yang judge.klu org tu bertudung tapi x baik sekurang-kurangnya dy dapat pahala sebab cover aurat...walaopon perangai nye buruk tapi dy taat perintah tuhan jage aurat..

kalau org yg x bertudung pulak ape yg dy dapat?dosa dah free2 collect..

kalau org yg x bertudung pulak dy dapat dosa sebab bagi laki yg bukan muhrim dy tengok rambut dy,

yg pastinye bertudung adelah perintah tuhan,so kite harus ikot..mne boleh nak tunggu hidayah baru nak pakai tudung,,,,macam mane nak dapat hidayah kalau x cari?..huhhh panjang giler ako komen..
btw best post kali ini.thumbs up!

ツ Fatin said...

n camne ko buat yg sebelah name blog ko tuh ade gambar??yg
http://missdylla.blogspot.com/ sebelah ni ade pic kn..cmne eh..buat tutorial plish..huhu

dylla bakri said...

hehe..ye2..int!kat cik tom..ade...

, said...

betul2,,,wt tuto nk wt pic cmtu. :)

~ Ryta~ said...

the conclusion is pilih lah calon yg terbaik untuk hidup anda........ :)

bukan photographer said...

kan lagi elok suruh orang2 yang berilmu komen pasal isu ni.. :)
cume nak komen tudung tu kewajipan, untuk kebaikan wanita tu sendiri.

redofahmi said...

haha..ade gak nk selitkn nme aku....