note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Tuesday, February 1, 2011

copy meng-paste!

korang!dylla dtg lg...hehe...kali ni nk post sal copy mneg-paste ye...tdi sje jejalan2 kt dashboard dylla...then singah kt fb jap...busan2 an...nk tgk pe dylla copy meng-paste??tp...sowie kt empunye nye eh..nk pinjam jap..tp!jgn isao,dylla pomot beblog korang ek...

1.....

hehe..ni kn,dylla curik dgn izin cik muntaro dylla ni...dy bg at hubby dy,dylla copy je...hehe..maceh cik muntaro!haha.. :))

2...

yg ni plk...dylla nk tunjuk sal krisis yg kt mesir tu kn...dylla senonye xtao detel2 sal tu..jadik..dylla copy2 je eh...takot nty cne dylla tulis2,skali salah...hmm..harap2 kwn dylla kt sne slamat eh..ameennn!

3...


haaa..yg ni nye...blog kak aida nye...lao korang nk bce..click kt mane2 je..haha!


4...


haaaa...ni intan nye beblog..dy tulis pe ye...sal contest...int,dylla nk join jgk..nak!hehe..sb dy tag name dylla kt ctu,jdik,teruje gle!mesty maoo....


5..

ni beblog yg sal contest tu..lao korang nk join,click kt kakak amni ni...tao!tok lebih lanjut...

6....


syapikoh!!haaa...ni dylla bru je usha tdi...nk check rank kite kte nye....oke!lao nk check...tekan kt fatin syafiqa anuar ni ha ye!

lastly,dylla nk off dah ni..ni je dylla ley update...hek2..tata korang!maceh sb bg copy meng-paste..yay!

6 comments:

Aida Radzi said...

tengs adik..
akak pon copy yg kwn dari blog gak 2...
nak share la perasaan yg riso kt saudara2 kita kt sana 2.

ツ Fatin said...

hihi,bukak blog cik amni tu pastu tgk contest tu camne,klu menang dapat ifon kot...wuhh nakk...huhu
tapi i xtao la nk pilih pic mne yg comel...huhuh

FATIN SYAFIQA said...

Hahaha. Ceit! Aku igt apa la td. Eh ko tak mintak nak copy td. Hahaha

dylla bakri said...

hhaha..ala...shapikoh...minx izin..janji ak mention name ko...kne bge ngn ak ni..hehe..

dylla bakri said...

int!ak nk join gak..tp tgu blek ganu..lappy kt member i..hehe,,,nk ifone gak..

H.A.N.I.S said...

eh~ aku x pasan pulak ada contest kt blog int. nak usha! huhu