note 4 uoalllsss

hye!aku dylla yang bajek sweet!

Saturday, January 29, 2011

tutorial nk save duet!

okey!care2 nye an....senang je...firstly...korang kne lah sediakn rm150 je..xlebih dri tu ye...dah sedia kn dah?mule2...korang g lah stu tmpat ni..yg ade........SALE!hahaha....



ops!jgn mayah eh...haha...tu bru intro je lah...bru nk cte ni...dylla an,just ade 50 je at tgn td...100??tu pon kne minx at mak dlu...oke,gaye gode cmni eh.."makkkkkk,mak ade bp,hehehe...nk satos ley?ne tao nk jejalan ke an,jap g mk nk meeting lah pe lah,tgl dylla coang2...huhu"...haaa...bek nye gode...dpt twos...sb nye an,mulenye,dylla nk teman kn mak g sogo,dah plan nk nek train lah pe lah....skali tu,nth cmne plan xjdik,alek2 abah jgk anta....yelah,meeting2 owg2 tuwe...kte xley cmpo sgt...tu kne mintak wet dri umh lg...yay!hehe...

korang cye x??rm 150 dylla ley dpt 5 bju plus 2 legging plus 1 kain kembang2 tu...it's heaven beb!haha...yelah...bg dylla lah kn,jename google tu,if dpt herge at belas2 tu an,dah kre oke sgt....tu gune nye sale...haeh...kn dah mention dri awal td...hehe...cop!tp xsume tu lam sogo je tao,sb dylla ade jgk klua g beli at kedai2 lua tu ha...ade satu kedai tu...2 tgkat,pastu dy tulis.."kedai murah di atas"..haaaa...mmg kaki ni cepat2 je lah nek an...tros g capai kaen yg dylla nk sgt bli pde mase dahulu...yelah..dlu2 an,penah jgk jejalan kt ctu ngn fatin shapikoh,kak yaya,kak siti ngn dylla...mse tu bru blek dri catur bistari yg dah kalah tu..hahaha...alamak,xupdate lak sal tu an...nty lah update,sb lappy at yuyunk dylla lah...sowie...muah2 at pp...emm...sambong!nty korang2 lao ade mse,ucha2 at cini ao...ceyes murah...dylla bli legging xsmpei rm10 ao...xtao lah dylla je yg kte murah an..huk2...korang kne support dylla..kne!hehe..

oke,sesampei je dylla at umh,dylla pon mngire blek bp balance yg ade at dylla...agak2 ade x??haha..msty lah ade...rm 11.40 je..kre ade jgk balance an?hebat tol berbelanje arini....asenye,lao xsale...xde mkne ley dpt cmni...sb dylla sbenarnye lagi tgk cntek dri herge...tp..saat genting,herge mesty yg utama!hehe...ops..bukan hebat...tp pueh!pe owg kte "ubat haty"..hehehe...

k lah korang..penat cgt2 ni tao...nty dylla update lg tao...korang jge diri bebek...namo noty!muah korang....

3 comments:

ツ Fatin said...

adi,best giler shopping!!giler jimat oh!!jelezz aku sedang kepokaian..huuhuh

dylla bakri said...

haha...mmg lah...pt xmsok g ke pe?

, said...

cumel la blog bru ni :)